De kracht van ons facturatieprogramma

Flexibel en snel factureren

Laat medewerkers en afdelingen slim samenwerken aan facturatie. Yoobi geeft inzicht en controle op alle onderdelen.
 

Automatisch debiteurenbeheer 

Volg met Yoobi je onbetaalde facturen op de voet. Ons facturatieprogramma bewaakt betalingstermijnen, zodat je op het juiste moment herinneringen en aanmaningen verstuurt. Wanneer een betalingstermijn is verstreken zie je meteen welke facturen nog niet betaald zijn. Een online debiteurenprogramma zorgt voor een efficiënt en foutloos facturatieproces. 

 

Factureer op jouw manier

Met ons facturatieprogramma factureer je op jouw manier. Of je nu kiest voor uurfacturen, fixed-price facturen, intercompany of productfacturen. Afspraken die je maakt komen terug op de factuur. Maak snel en eenvoudig facturen vanuit een ​​offerte, project of urenregistratie. Bij Yoobi factuur je in een handomdraai ook abonnementen voor een soepel lopend facturatieproces. 

 

 

Slimme (boekhoud)koppelingen 

Voor het facturatieproces is een koppeling met je boekhoudpakket een uitkomst. Hiermee voeg je facturen automatisch toe aan je administratie en heb je zicht op de betalingen. Alle onderdelen komen samen voor een compleet overzicht. Factureer zoals je zelf wilt en altijd op een flexibele en snelle manier met voordelen voor jou en de klant. Yoobi koppelt met veel pakketten op het gebied van boekhoudsoftware en salarissoftware: stroomlijn je marketing, til je serviceniveau omhoog of koppel met of recruitment software.