Automatisch factureren met Yoobi

Flexibel en snel factureren

Automatisch factureren bespaart tijd en geld. Laat je medewerkers en afdelingen slim samenwerken aan facturatie via een online facturatieprogramma. Facturatie met Yoobi verloopt efficiënt, soepel en foutloos. Krijg grip en inzicht op alle onderdelen die belangrijk zijn in het facturatieproces. Van automatisch factureren tot debiteurenbeheer.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Optimaliseer je factuurproces

In een efficiënt facturatieprogramma en debiteurenprogramma gebeurt meer dan alleen automatisch factureren. Registreer direct projecturen zodat dit naadloos aansluit op de facturatie. Zo heb je minder handelingen en meer controle. Vanuit de timesheet is een factuur in slechts 4 stappen compleet en klaar voor verzending.

Factureer op jouw manier

Met ons facturatieprogramma factureer je op jouw manier. Uurfacturen, fixed-price facturen, intercompany of productfacturen. Afspraken die je maakt komen terug op de factuur. Maak snel en eenvoudig facturen vanuit een ​​offerte, project of urenregistratie.

Slimme (boekhoud)koppelingen

Voor het facturatieproces is een koppeling met je boekhoudpakket een uitkomst. Hiermee voeg je facturen automatisch toe aan je administratie en heb je zicht op de betalingen. Alle onderdelen komen samen voor een compleet overzicht. Yoobi koppelt met veel pakketten op het gebied van boekhoud- en salarissoftware.

functionaliteiten

Compleet facturatieprogramma

Ons facturatieprogramma biedt meer inzicht in je facturering. Tegelijk optimaliseer je ook het factuursysteem voor meer overzicht. Je hebt alle relevante informatie bij de hand en hebt overal en altijd toegang tot jouw financiële administratie. Andere voordelen van ons facturatieprogramma zijn:

Handige koppelingen

Yoobi koppelt met een groot aantal boekhoud- en salarispakketten. Onder andere Exact Online, Snelstart, Twinfield, e-boekhouden, AFAS profit, Nmbrs en meer.

Automatisch debiteurenbeheer

Volg met Yoobi je onbetaalde facturen op de voet. Ons facturatieprogramma bewaakt betalingstermijnen. Zo verstuur je op het juiste moment herinneringen en aanmaningen.

Factureer op jouw manier

Met ons facturatieprogramma factureer je op jouw manier. Of je nu kiest voor uurfacturen, fixed-price facturen, intercompany of productfacturen.

Complete bedrijfssoftware

Yoobi is volledige bedrijfssoftware. Yoobi groeit met je mee en zorgt dat jij bedrijfsprocessen naadloos optimaliseert.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieproccessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

Wanneer kies je voor het facturatieprogramma van Yoobi?

Omdat onze software modulair is opgebouwd kies je pas voor ons facturatieprogramma wanneer je het écht nodig hebt. In de praktijk zien we dat onze klanten kiezen voor automatisch factureren wanneer ze groeien en het tijd is om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Tijdswinst is de grootste reden om te kiezen voor een facturatieprogramma. Sommige van onze klanten werkten bijvoorbeeld nog met Excel. Door te kiezen voor Yoobi besparen zij nu tot wel 80% van hun tijd op het facturatieproces.

Wat zijn de voordelen van automatisch factureren?

Er zitten meerdere voordelen aan automatisch factureren:

  • Je bespaart tijd en geld omdat je efficiënter werkt
  • Doordat je een facturatieprogramma gebruikt is de basis op orde. Hierdoor is er minder handmatig werk en maak je minder fouten
  • Je weet precies wanneer het nodig is om een herinnering te versturen
  • Met automatisch factureren zorg je voor inzicht in jouw debiteurenbeheer

Wat zijn de mogelijkheden van het facturatieprogramma van Yoobi?

Met de Facturatiemodule van Yoobi factureer jij op de manier die het beste bij jouw bedrijf past. Zo is het mogelijk om te factureren op regiebasis (uurtje-factuurtje), op fixed-price basis of abonnementen. Ons facturatieprogramma beschikt over een aantal handige uitbreidingen zoals producten & tarieven, een boekhoudkoppeling, self-billing en de koppeling met Mollie.

Wat is debiteurenbeheer?

Onder debiteurenbeheer vallen alle werkzaamheden die je doet om het beheren van jouw debiteuren (openstaande facturen) soepel te laten verlopen. Goed debiteurenbeheer zorgt ervoor dat je facturen tijdig betaald worden zodat je altijd ook je eigen kosten tijdig voldoet. Het juiste facturatieprogramma ondersteunt je bij jouw debiteurenbeheer.

Wat is een facturatieprogramma?

Met een facturatieprogramma zorg je ervoor dat je in een handomdraai correcte en duidelijke facturen maakt voor jouw opdrachtgevers. Voor zowel jezelf als voor jouw opdrachtgevers zijn deze facturen makkelijk te verwerken in de boekhouding. Wanneer je jouw facturatieprogramma koppelt met de boekhouding en Mollie dan zorg je voor een van A tot Z geoptimaliseerd proces.

e-book

Meer informatie over factureren met ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over ons facturatieprogramma met ons informatieve e-book. Ontdek hoe je met Yoobi jouw facturatieproces op orde krijgt en razendsnel op jouw manier factureert.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor