Wij hebben vacatures voor Sales, Marketing en Development -bekijk de vacatures ›

Flexibele software, uitstekende service

Moderne Cloud Software voor CRM, projectmanagement, facturatie, urenregistratie, declaraties en verlofregistratie. Yoobi is schaalbaar, stabiel en je krijgt uitgebreide support. Start een demo
timesheet Yoobi software met afgesloten uren en geaccordeerde uren
Image
Image
Image

Inzicht

Elke module heeft eigen specifieke informatieblokken die helpen resultaten te visualiseren. Bepaal welke informatie je wilt zien en stel een persoonlijk inzichtblok samen. De grafieken bevatten informatie over projecten, omzet gegevens, verkoop statistieken en meer.
 

Gericht verkopen

Samenwerken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox of gebruik de app om de actuele resultaten te bekijken. Synchroniseer taken en activiteiten met je internetagenda en kom je afspraken op het juiste moment na.
 

Online factureren

Bespaar tijd met instellingen die het factuurproces versnellen. Online uren registreren, accorderen en factureren. Yoobi integreert met bekende boekhoudpakketten en is beschikbaar in meerdere talen. Inclusief functies voor urenregistraties, herinneringen en aanmaningen.

Wat gebruikers zeggen over Yoobi Software:

 • Image

  “Ongelooflijk goede helpdesk! Vriendelijk, snel, behulpzaam en professioneel !
  Programma heeft en geeft alles wat je nodig hebt om een project goed te managen, perfect!”

  Anonieme reviewer
 • Image

  “Yoobi is een uitermate geschikte tool voor urenregistratie, facturatie, crm en projectmanagement. Ze blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid”

  administratie, iProfs
 • Image

  “ Ik ben heel blij met de snelheid van handelen en de oplossingen! ”

  Anonieme reviewer
 • Image

  “Wij hebben nu beter inzicht in de tijdsbesteding van onze medewerkers en het helpt ons onze organisatie nog professioneler te maken.”

  Anonieme reviewer
 • Image

  “ Het pakket is echt heel fijn voor ons als klein bedrijf. Het pakket biedt ons genoeg mogelijkheden voor het bijhouden van onze klanten, qua projecten en facturatie. Daarnaast helpt het ons ook in ondersteuning voor onze medewerkers op het gebied van uren, verlof, etc. Support is goed geregeld en gaat alleen via e-mail of website. ”

  Anonieme reviewer
 • Image

  “ Ruim 4 jaar met veel plezier en inzichten gewerkt met Yoobi. Urenregistratie, CRM, projectmanagement, facturatie en de rapportages, gaven ons inzicht in de inzet & omzet. Yoobi is eenvoudig en makkelijk om mee te werken waardoor je de juiste inzichten hebt qua uren, zowel gewerkte uren als verlof geeft Yoobi duidelijk weer per maand en per persoon/project. Verlof module is perfect voor de HR en de medewerker om inzicht te hebben in hun vakantie-uren. ”

  Anonieme reviewer

Yoobi wordt gebruikt door klanten in nederland