Yoobi behoort tot de top 5 beste apps urenregistratie

Volgens Intermediair behoort Yoobi tot de top 5 apps voor urenregistratie voor ondernemers en ZZP'ers. Natuurlijk zijn wij hier enorm trots op. Maar waarom behoren we eigenlijk tot die top 5? Dat leggen we je graag uit.   Volgens Intermediair behoort Yoobi tot de top 5 apps voor urenregistratie voor ondernemers en ZZP’ers. Natuurlijk zijn wij hier enorm trots op. Maar waarom behoren we eigenlijk tot die top 5? Dat leggen we je graag uit. 

Flexibele software, uitstekende service
Met de urenregistratie app van Yoobi registreer je uren gemakkelijk en waar je ook bent, via de app of computer. Per dag, week of maand. Je hebt dan ook altijd en overal up-to-date inzicht in je uren. 

Zowel het proces van urenregistratie als dat van facturatie is bij Yoobi volledig geautomatiseerd. 


Minder gelekte omzet
Geregistreerde uren worden gekoppeld aan een project. Zo weet je zeker dat de juiste uren op het bijbehorende project worden gefactureerd. Hierdoor zijn onbelastbare gewerkte uren verleden tijd. 

Vooraf geef je aan hoeveel uren er beschikbaar zijn voor een project waardoor je altijd je budget in de gaten kunt houden.


Onderbouwing van uren
Iedere ondernemer maakt het mee, een opdrachtgever met vragen over een onduidelijke factuur. Met Yoobi is dit verleden tijd. Door het toevoegen van opmerkingen en specificaties creëer je een volledig overzicht. Zo belast je uren dus gemakkelijk en foutloos door. 

Altijd inzicht met de speciale inzichtmodule
Naast de urenregistratie module inclusief projectmanagement is Yoobi uit te breiden met allerlei modules, zoals bijvoorbeeld facturatie of verlofregistratie of een volledige CRM module. 

Benieuwd naar alle voordelen van Yoobi?
Benieuwd geworden naar Yoobi? Boek dan nu een online demo en ontdek zelf alle voordelen voor jouw bedrijf. 

 • Gepubliceerd op:
  08-06-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  Urenregistratie,Inzichtmodule
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?