Verlofregistratie met Yoobi

Overzichtelijk en eenvoudig verlofbeheer

Hoe is binnen jouw bedrijf het aanvragen en goedkeuren van verlof geregeld? Verlofregistratie met Yoobi maakt verlof berekenen en verlof goedkeuren eenvoudig. Jouw HR-afdeling en je medewerkers zien meteen het actuele verlofsaldo. Je beheert moeiteloos verschillende verlofregelingen door de specifieke inrichting van de software voor jouw bedrijf.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Verlof aanvragen of goedkeuren inzichtelijk gemaakt in 1 overzichtelijk dashboard

Uitgebreide verlofmodule

Laat het verlof voor alle medewerkers automatisch berekenen en creëer helder inzicht in verlofsaldo en beschikbaarheid. Controleer de werkdagen van al je medewerkers en zorg dat verlof of feestdagen geregistreerd zijn op dagen dat de medewerker werkt.

Verlof berekenen

Bespaar tijd met verlofregistratie software die het verlof van medewerkers berekent en automatisch toekent. Door de slimme inrichting houdt Yoobi rekening met verschillende factoren die gelden in jouw verlofregeling. Zoals de contractduur en mogelijke leeftijdsgebonden afspraken die zijn bepaald.

Verloftypes beheren

Medewerkers maken gebruik van verschillende soorten verlof. Naast vakantie- en ouderschapsverlof krijgen zij veelal ook te maken met adv, tijd-voor-tijd of bijzonder verlof. We helpen je bij de inrichting van de verlof software zodat Yoobi alle berekeningen voor je doet. Dat scheelt tijd en maakt verlofbeheer inzichtelijker.

functionaliteiten

Moeiteloos verlof regelen

Verlof indienen kan in slechts 2 minuten via de app of desktop. Goedkeuren gaat al even eenvoudig en omdat alles in 1 systeem staat, wordt er geen informatie vanuit verschillende bronnen verzameld. Verlof berekenen en verlof goedkeuren gebeurt in een handomdraai. Je verlofregistratie via Yoobi betekent ook dat verlof niet vervalt door tijdige signalisatie. Andere voordelen van verlofregistratie met Yoobi zijn:

Automatisch goedkeuren

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor het automatisch goedkeuren van verlof op basis van de aanvraag of hoe lang een verlofaanvraag open staat.

Koppel met salarissoftware

Ga een stap verder en koppel met Visma Nmbrs of Loket voor een soepele verwerking in de salarisadministratie.

Verlof aanvragen

Verlof aanvragen of beoordelen gaat snel en eenvoudig via de app of desktop. Zowel medewerkers als managers hebben inzicht in verlofsaldo.

Verlofmutaties

Snel verlof toekennen aan 1 of meerdere medewerkers regel je met een verlofmutatie. Verhoog verlofsaldo of betaal verlof of overuren uit in enkele klikken.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieprocessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start.

Waarom zou je als bedrijf gebruik maken van verlofregistratiesoftware?

Verlofregistratiesoftware is een waardevolle toevoeging voor zowel werkgevers als medewerkers. Voor beide partijen wordt het opnemen van verlof inzichtelijker. Iedereen heeft altijd inzicht in het actuele verlofsaldo. Ook bespaar je tijd doordat verlof berekenen automatisch gaat, verlof aanvragen eenvoudig is en er minder fouten gemaakt worden omdat het niet langer handmatig werk is.

Hoe werkt de verlofregistratie van Yoobi?

Onze oplossing voor verlofregistratie is een aanvulling op urenregistratie. Wanneer je kiest om verlof te regelen via onze software dan regel je verschillende verloftypes in 1 overzichtelijke oplossing. Maak onderscheid tussen primair en secundair verlof, regel zwangerschaps- of ouderschapsverlof maar ook leeftijdsgebonden verlofregelingen verwerk je via Yoobi. We helpen je bij de inrichting zodat alles klopt en je direct goed start.

Wat zijn de voordelen van software voor verlofregistratie als medewerker?

Met slechts een paar klikken vragen medewerkers verlof aan via de desktopapplicatie of de app. Ook hebben medewerkers altijd inzichtelijk wat hun verlofsaldo is.

Wat zijn de voordelen van software voor verlofregistratie als bedrijf?

Door software voor verlofregistratie te gebruiken bespaar je tijd en maak je minder fouten omdat handmatig werk wordt geëlimineerd. Verlof berekenen gaat automatisch en door middel van bulkmutaties zorg je er in een handomdraai voor dat alle medewerkers jaarlijks verlof krijgen toegekend. Wanneer medewerkers een verlofaanvraag doen dan regel je verlof goedkeuren met 1 klik.

Wat is verlofregistratie?

Verlofregistratie is de administratie die ieder bedrijf heeft omtrent de verlofdagen van medewerkers. Hierbij registreer je op hoeveel verlofdagen medewerkers recht hebben, welk type verlof medewerkers hebben (primair, secundair, zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof en meer).

e-book

Meer informatie over verlofregistratie met ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over verlofregistratie met ons informatieve e-book. Leer hoe je verlofregistratie eenvoudig geregeld is voor zowel werkgevers als werknemers.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor