Vanwege een systeem update is Yoobi niet beschikbaar op dinsdag 11 mei tussen 20:00 en 23:59, meer informatie →

Geautomatiseerde koppeling met Multivers

De ontwikkelaars van Yoobi hebben de koppeling met Multivers geautomatiseerd.

Multivers van Unit4 is software voor de ZZP ’er en MKB’ er en biedt een oplossing voor de boekhouding of logistieke vraagstukken.

Voor gebruikers van Multivers was er een handmatige koppeling met Yoobi beschikbaar. Die koppeling maakte het mogelijk journaalpost gegevens van verzonden facturen vanuit Yoobi te importeren in Multivers. Om dit te doen moet je handmatig een exportbestand genereren, wat je daarna kon importeren in Multivers.

Geautomatiseerde koppeling

De ontwikkelaars van Yoobi hebben deze koppeling geautomatiseerd. Dit maakt het voor klanten van Yoobi, die werken met Multivers eenvoudiger om debiteuren te beheren.

Let op: De koppeling maakt een connectie met het boekhoudgedeelte van Multivers en is specifiek gericht op debiteurenbeheer. Er worden geen gegevens uitgewisseld voor andere onderdelen van Multivers, zoals voorraadbeheer en de administratie van verenigingen.

Automatisch facturen versturen naar Multivers

Zodra je de verkoopfactuur hebt opgemaakt in Yoobi en je kiest voor ‘verzenden’ stuurt Yoobi niet alleen de factuur naar de klant, maar ook een XML bestand naar de web service van Multivers. Er worden eigenlijk twee bestanden, automatisch verzonden en het is niet meer nodig om facturen handmatig te exporteren en te importeren in Multivers. Facturen worden in Multivers als concept ingevoerd, zodat je de facturen achteraf nog kunt aanpassen of verwijderen.

Automatisch betalingen verwerken met Multivers

De koppeling controleert op betalingen die Multivers heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. In de historie van de factuur kun je alle betalingen terugvinden. Transacties krijgen automatisch een fiat en status ‘betaald’.

Voordelen van deze koppeling

 • Meer overzicht op debiteuren in Yoobi
 • Gegevens worden automatisch uitgewisseld (geen handmatige acties meer nodig)

Waarom kiezen voor een koppeling?

De informatie uit Multivers wordt geïntegreerd in Yoobi. Je verstuurt automatisch facturen aan Multivers en Yoobi verwerkt betalingen automatisch. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur. Minder handelingen voor jou en meer grip op debiteurenbeheer met Yoobi.

Let op: Werk je met een ander boekhoudpakket? Bekijk dan hier het volledige overzicht van onze koppelingen.

Wil je meer informatie?
Meer weten over deze koppeling of de mogelijkheden van onze facturatie module?
N
eem contact op met ons.
Via sales@yoobi.nl of bel naar: +31 (0)181 69 76 70. 
Zij vertellen je graag meer.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  22-06-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  18-10-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen