yoobi voor accountants- en administratiekantoren

Automatiseer jouw processen

Als accountant of boekhouder stuur je vaak op omzet per FTE. Daarom is belangrijk om inzicht te hebben in declarabiliteit en om zoveel mogelijk processen te automatiseren. Yoobi is flexibele, schaalbare software die jou als accountant of boekhouder volledig ondersteunt.

  • Optimaliseer processen, inclusief je relatie-, en taakbeheer, documenten en workflow
  • CRM koppelt met Outlook en elektronische facturatie koppelt met boekhoudsoftware
  • Modulaire software waarbij je kiest wat jij nodig hebt. Je betaalt alleen voor de onderdelen die je gebruikt.
Het urenregistratie stuk biedt inzicht voor grotere kantoren, met 1 druk op de knop draai je een rapport uit waarmee je ziet hoe declarabel een medewerker is. Hierdoor krijg je meer grip én meer efficiëntie in je werkprocessen.
Moniek Pauli
Eigenaar Admon Administratiekantoor
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
Yoobi CRM helpt je met het efficiënt inrichten van processen op het gebied van taken, workflow en relatiebeheer.

Inzicht op omzet per FTE

Als accountant of boekhouder is het efficiënt inrichten van processen erg belangrijk. Hiermee verhoog je de omzet per FTE, een belangrijke KPI voor jouw kantoor. Laat medewerkers uren registreren op activiteiten en je weet direct hoeveel tijd bepaalde terugkerende werkzaamheden kosten én hoeveel omzet je per FTE genereert.

Automatische rapportdeling

Inzicht hebben in gewerkte uren, declarabiliteit en andere belangrijke cijfers? Met Yoobi stel je eenvoudig automatische rapportdelingen in. Kies welke data je met welke belanghebbenden wilt delen en genereer en verstuur automatisch rapporten in Excel of PDF.

Gemak en tijdsbesparing voor medewerkers

Naast efficiënte processen voor urenregistratie en facturatie win je ook tijd door medewerkers gemak te bieden bij verlof- en onkostenregistratie. Verlof aanvragen of onkosten indienen gaat in een handomdraai. Vanuit de werkgeverskant boek je tijdswinst doordat verlof automatisch wordt berekend en toegekend. Zo hebben jij én je team meer tijd voor werkzaamheden die declarabel zijn.

functionaliteiten

Nog meer Yoobi voor accountants- en administratiekantoren

Yoobi is modulaire software. Je kiest precies wat er bij jouw kantoor past. Optimaliseer je processen en krijg grip en inzicht op omzet per FTE. Maar ook facturatie is een waardevolle toevoeging. Yoobi groeit met je mee, in modules én gebruikers. Zo heb je altijd de juiste oplossing voor jouw kantoor.

Automatiseren van je workflow

De workflowmodule is ideaal voor organisaties met veel terugkerende taken. Met het instellen van workflows zorg je voor een geautomatiseerd proces van taken en projecten.

Documenten voor gestroomlijnde processen

Met CRM Documenten maak je in een handomdraai documenten voor jouw dienstverlening. De mogelijkheden zijn oneindig.

Optimaliseer facturatie

Factureer snel en eenvoudig op jouw manier. Of het nu uren zijn of een fixed price die je afspreekt met de klant. Ook deelprojecten belast je snel en foutloos door.

Slimme koppelingen

Koppel CRM met e-mailmarketing software en til klantrelaties naar een nog hoger gevoel. Ook koppelt Yoobi met boekhoud- en salarissoftware.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor