Boekhoud- en salaris software

Card image cap
e-Boekhouden

Deze koppeling verstuurt automatisch debiteur- en financiële boekingen van Yoobi naar e-Boekhouden. Betalingen die e-Boekhouden ontvangt, worden automatisch bijgewerkt in het overzicht van openstaande facturen in Yoobi.

Meer informatie ›

Card image cap
Exact

In Yoobi is een koppeling met Exact Online en met Exact Globe aanwezig. Met deze koppelingen kunnen debiteur-, project- en factuurgegevens vanuit Yoobi automatisch worden geïmporteerd. 
 

Lees verder ›

Card image cap
iMuis

Met deze koppeling kunnen debiteur- en journaalpostgegevens van facturen vanuit Yoobi worden geïmporteerd in iMuis. Dit is een automatische koppeling waarbij je vanuit Yoobi een synchronisatie sessie start met de cloudswitch van iMuis.

Lees onze blog ›

 
Card image cap
Multivers (Unit4)

De koppeling controleert op betalingen die Multivers heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. Transacties krijgen automatisch een fiat. Voor meer grip op debiteuren in Yoobi. 
 

Meer over de koppeling ›

Card image cap
Snelstart

Met deze automatische koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden facturen uit Yoobi worden geïmporteerd in Snelstart. 

 

Lees verder ›

Card image cap
Twinfield

Met deze volautomatische koppeling wissel je debiteur- en journaalpost gegevens uit tussen Yoobi en Twinfield.  Omzet boek je direct op de juiste omzetrekening en kostenplaats.
 

Alle informatie ›

 
Card image cap
Visma

Yoobi koppelt met Visma eAccounting en met AccountView. Met deze koppeling worden debiteur- en factuurgegevens vanuit Yoobi automatisch geïmporteerd in de boekhouding.
 

Meer over de koppeling ›

Card image cap
Yuki

Yoobi koppelt met het online boekhoudplatform Yuki. Deze automatische koppeling levert facturen aan bij de webservice van Yuki en neemt de betaalstatus van de factuur over in Yoobi.
 

Lees verder ›

Card image cap
Nmbrs

Deze koppeling synchroniseert persoonsgegevens vanuit Yoobi naar Nmbrs, of vanuit Nmbrs naar Yoobi. Medewerkers die niet bestaan, worden gesynchroniseerd vanuit het pakket waarin de medewerker wel bestaat.

Alle informatie ›

E-mail software

Card image cap
MS Outlook

De koppeling tussen Yoobi en Outlook maakt het mogelijk om e-mails en bijlages direct vanuit Outlook toe te voegen als taak aan het CRM.


 

Meer info ›

Card image cap
Gmail

Met de Gmail koppeling is het mogelijk om je Google Drive aan Yoobi te koppelen, zodat je (gedeelde) bestanden in Yoobi kunt opnemen. 

Bekijk de mogelijkheden ›

 

Marketing software

Card image cap
Act-on

Act-On is een marketing automation platform. De koppeling maakt het mogelijk om contactpersonen vanuit Yoobi toe te voegen aan lijsten (of segmenten van lijsten) binnen Act-On. Deze lijsten en segmenten kunnen binnen Act-On gebruikt worden voor e-mailings of lead nurturing.

Maak kennis met de mogelijkheden ›

Card image cap
MailChimp

MailChimp is geavanceerde nieuwsbriefsoftware. Met deze koppeling schrijf je contactpersonen vanuit je CRM in op een mailinglijst. Bij de details van een relatie zie je welke e-mails zij hebben ontvangen, geopend en welke links zijn aangeklikt. 

Alle specificaties ›

 

Servicedesk software

Card image cap
Atlassian Jira

Jira is het issue tracking systeem van Atlassian. Meldingen (of issues) moeten een bepaalde workflow doorlopen. Medewerkers worden gekoppeld aan meldingen, waarna zij de tijd die zij besteed hebben aan de melding kunnen registreren. Die registratie kan met behulp van de koppeling worden gesynchroniseerd naar Yoobi.

Meer informatie ›

Card image cap
OTRS

OTRS is Open Source software, specifiek gericht op  IT service management. In dit systeem worden support-meldingen (of issues) aangemaakt die vervolgens worden behandeld en teruggekoppelt aan de klant. De koppeling met Yoobi maakt het mogelijk om uren te schrijven op meldingen uit OTRS.
 

Meer informatie ›

 Yoobi API

Ontwikkel zelf een koppeling met onze Yoobi API. Onze API wordt momenteel al gebruikt door verschillende klanten die zelf koppelingen hebben ontwikkeld met maatwerk software óf software van derden. Voorbeelden hiervan zijn klant koppelingen met Topdesk en Afas.

 

Meer informatie ›

Overige software

Card image cap
Dropbox

Koppel bestanden uit Dropbox aan Yoobi, zodat je (gedeelde) bestanden (als bijlage) aan Yoobi kunt toevoegen. Bekijk de koppeling ›

Card image cap
MS OneDrive

Koppel bestanden aan Yoobi (als bijlage) vanuit je Microsoft OneDrive account en deel ze snel & eenvoudig. Lees meer ›

Solid Online ConnectYourFlex platform
ConnectYourFlex

ConnectYourFlex is hét best of breed koppelplatform voor de flexbranche. Solid Online koppelt Yoobi met Otys &
Carerix
 

Meer informatie ›