Maak zelf koppelingen met Yoobi

 •  
  REST API

  Yoobi heeft een restful API die kan worden gebruikt door de API module af te nemen. Deze module maakt het mogelijk om zelf integraties te realiseren met behulp van externe tools, eigen software of leveranciers waar wij nog niet standaard mee koppelen. 

 •  
  Beveiliging API

  Al onze url's zijn enkel te gebruiken via het HTTPS protocol. Dit wil zeggen dat alle communicatie met onze servers versleuteld wordt. Momenteel hanteren we een Basic authentication op alle individuele klant API's. Stel zelf een gebruikersaccount en wachtwoord in. 

 •  
  Toepassingen

  Met onze API kun je Yoobi koppelen aan externe tools. Bijvoorbeeld als je een urentool zelf hebt ontwikkeld als onderdeel van een intranet óf app. U kunt die input via de API in Yoobi invoeren. De API wordt ook vaak gebruikt om de Yoobi CRM module aan te sturen zodra website bezoekers een formulier invullen. Met Yoobi kun je echt snel automatiseren.
   

 •  
  Business Intelligence

  Yoobi is uitgebreide software. Onze API is dit ook. De API wordt steeds vaker toegepast om data vanuit Yoobi via de API door een Business Intelligence of reporting tool te laten analyseren en zo specifieke rapporten te maken. Zo kun je zelf dashboards maken volledig toegespitst op de wensen van jouw bedrijf.

 •  
  Beperkingen

  Om ons platform te beschermen en vooral beschikbaar te houden voor klanten zijn er limieten in de API ingebouwd. Neem contact met ons op als u vragen heeft. 

 •  
  Vragen?

  Als je meer wilt weten over de API neem je contact op met Vincent Egt op +31 0181 69 76 70  

Yoobi koppelt standaard met een leveranciers van o.a. boekhoud software 

Meer over de koppelingen kunt u vinden op

Koppelingen ›