CRM software van Yoobi

Perfect relatiebeheer en slimmere verkoop

Met CRM verbind je meerdere bedrijfsprocessen met elkaar en stimuleer je de verkoop. CRM met Yoobi betekent dat alle klantinformatie en contactmomenten bij elkaar staan en makkelijk toegankelijk zijn. CRM software voor optimaal relatiebeheer én grip op verkopen.

  • Totaaloplossing voor bedrijven: van soepele urenregistratie tot facturatie
  • Modulaire software voor administratie en processen
  • Je kiest en betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt
Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's

Modulaire CRM software

Onze CRM software bestaat uit meerdere CRM functionaliteiten en de basismodule is uit te breiden met modules voor verkopen, offertes en documenten. Je beheert klantinformatie die up-to-date is en werkt met een CRM systeem dat zorgt voor nauwkeurigheid en efficiëntie.

CRM voor jouw bedrijf

CRM software ondersteunt jouw bedrijf zodat jij efficiënter tijd spendeert aan verkopen. Bewaar klantgegevens op 1 centrale plek en maak gebruik van uitgebreide functionaliteiten voor meer inzicht in de behoeften van de klant. CRM software verbindt verschillende afdelingen met elkaar door het delen van relevante informatie.

Inzichtelijk taakbeheer

Alle taken in volgorde van prioriteit overzichtelijk bij elkaar. Zie direct welke taken opvolging nodig hebben. Taken bij relaties, verkopen, offertes; je hebt altijd inzicht in lopende zaken. Ook voeg je bij verkopen moeiteloos automatisch acties toe aan verkoopschema's voor een meer efficiënte verkoop.

functionaliteiten

Uitgebreide CRM functionaliteiten

Het onderhouden en optimaliseren van relaties makkelijk gemaakt. CRM met Yoobi biedt 1 centrale plek voor relatiebeheer en verkopen. Koppel met Outlook en vind alle klantinformatie onder het juiste account. Verbeter de klantervaring en laat medewerkers werken met de modulaire CRM software van Yoobi. Ze begrijpen de klant beter en verkopen gerichter dankzij alle beschikbare informatie. Andere voordelen zijn:

Offertes

In een handomdraai offertes maken met een offerte sjabloon. Het kan met de uitgebreide functionaliteiten van onze CRM software.

Verkopen

Met de uitbreiding Verkopen heb je overzicht in al je lopende verkopen en de fase waarin deze zich bevinden.

Templates en documenten

Met de uitbreiding Documenten maak je gepersonaliseerde templates voor documenten richting medewerkers, klanten en prospects.

Koppel met Outlook en marketingsoftware

Koppel je CRM software met Outlook en marketing automation of e-mailmarketingsoftware via een directe koppeling of Zapier.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies en betrouwbare ondersteuning. Yoobi groeit met je mee waardoor jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Onze intuïtieve software gebruik je zonder ingewikkelde, lange implementatieproccessen. We begeleiden je tijdens de inrichting en zorgen zo voor een vliegende start

Hoe werkt Yoobi CRM?

Yoobi is modulaire software. Dit houdt in dat je zelf jouw gewenste pakket samenstelt. Het begint met de CRM Basismodule. Dit is de module voor optimaal relatie- en taakbeheer. Deze basismodule is uit te breiden met CRM Verkopen, CRM Offertes en CRM Documenten. Kortom, je stelt jouw ideale pakket samen. Daarnaast is het ook mogelijk om je pakket uit te breiden met Yoobi Urenregistratie, Yoobi Facturatie en meer.

Wat zijn crm functionaliteiten?

Een goed crm systeem heeft een groot aantal crm functionaliteiten. Denk hierbij aan contactbeheer, beheren van leads, koppelen met e-mailmarketing en marketing automation oplossingen en het maken van offertes. Deze en meer functionaliteiten vind je ook in de Yoobi CRM software.

Waarom is CRM software belangrijk?

CRM software heeft een positieve invloed op alle relaties van een bedrijf. Met de data uit een crm systeem stuur je gerichter op klantcontacten. Zo bereik je jouw klanten of prospects op het juiste moment en stroomlijn je verkoopprocessen.

Wat is CRM software?

CRM staat voor Customer Relationship Management en met software voor CRM zorg je dat relaties met klanten en prospects goed worden onderhouden. CRM software zorgt voor inzicht in klantcontact en verkopen en helpt bedrijven om kansen optimaal te benutten.

e-book

Meer informatie over CRM software met ons e-book

Ontdek alles wat je moet weten over de uitgebreide functionaliteiten van onze CRM software met ons informatieve e-book. Leer meer over taakbeheer, verkopen, offertes en de koppeling met Outlook.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor