beveiliging

Altijd veilig werken

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de data van jouw bedrijf veilig is wanneer je Yoobi gebruikt. Daarom werken wij er hard aan om dit continu te waarborgen. Zo voldoen we te alle tijden aan de Europese regelgeving en zijn er verschillende eisen omtrent het inloggen en wachtwoord beheer.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
veilig inloggen

Wachtwoordbeheer

Veilig werken begint met gedegen wachtwoordbeheer. In Yoobi heb je de keuze uit een aantal mogelijkheden voor de sterkte van wachtwoorden. Dit stel je zelf in. Ook is er de mogelijkheid om twee-factor-authenticatie in te schakelen.

inloggen

Single sign on

Naast de standaard inlog mogelijkheden is het ook mogelijk om in te loggen via je Google- of Microsoft account. Ook bieden we optie om in te loggen met Single Sign On (SAML). Kortom, je kiest voor de optie die het beste bij jouw bedrijf past.

functionaliteiten

Wat Yoobi nog meer in huis heeft

Nederlandse datacenters

Het is ons beleid dat de door ons ontwikkelde software én databases op een productieomgeving in Nederland draaien. Hierdoor kunnen wij volledig voldoen aan de EU regelgeving.

Gespecialiseerde partners

Yoobi maakt gebruik van gespecialiseerde bedrijven om er zeker van te zijn dat de juiste mensen nadenken over de juiste dingen.

Backup en fysieke toegang

Alleen developers hebben toegang tot onze codebase en databases. Fysieke toegang tot datacenters is uitgesloten. Er wordt dagelijks een backup gemaakt en deze worden in twee aparte datacenters bewaard.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor