Yoobi aPI

Bespaar tijd met de API

Met onze API koppel je Yoobi aan externe tools. Met de koppeling tussen jouw website en Yoobi zorg je voor een snelle opvolging van leads. Zodra het online formulier is ingevuld worden de gegevens direct in Yoobi gezet.

Doordat de taak automatisch wordt aangemaakt, gaan je salesmedewerkers meteen aan de slag. Maar ook dubbel data invoeren is verleden tijd. Met de Yoobi API maak je een koppeling die ervoor zorgt dat al je data gesynchroniseerd wordt. Denk aan klant-, project- of medewerkersdata.

Nummers vertellen verhalen om te delen
2000
Lancering Yoobi
800+
Actieve klanten
17.500+
Actieve gebruikers
20+
Collega's
SLuit je software aan op Yoobi

Maak zelf koppelingen

Met de API-module van Yoobi sluit je je eigen software aan op Yoobi. Door de slimme automatisering zijn je gegevens altijd up-to-date. We hebben gekozen voor een RESTful API dat gebaseerd is op RAML en JSON. Maak zelf koppelingen met behulp van externe (BI) tools, eigen software of leveranciers waar wij (nog) niet mee koppelen.

meer inzicht

Creëer interactie

Met een koppeling tussen Yoobi en jouw business intelligence tool, zoals PowerBI of Klipfolio, creëer je in een handomdraai de mooiste dashboards. Zo loop je nooit meer belangrijke informatie mis. Met deze voorbeelden geven we je een indruk van de mogelijkheden van onze API-module. Deze wordt op aanvraag aangezet en ingesteld.

functionaliteiten

Meer mogelijkheden van de Yoobi API

Website of CMS koppelen

Koppel je webshop met Yoobi via onze API en maak relaties aan, registreer bestellingen (orders) en factureer deze aan klanten met Yoobi.

Boekhoudsysteem koppelen

Werk je met een boekhoudpakket waar wij (nog) niet mee koppelen? Geen probleem. Met de Yoobi API realiseer je deze koppeling alsnog.

CRM software koppelen

Gebruik je een CRM systeem waar Yoobi nog niet mee koppelt? Met de API bouw je zelf een koppeling tussen deze systemen. Bijvoorbeeld SalesForce.

Marketing software koppelen

Met behulp van de API koppel je jouw marketingsoftware aan Yoobi. Hiermee zorg je automatisch voor marketinglijsten voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en upsell campagnes.

Leadgeneratie optimaliseren

Zorg ervoor dat je online leads direct in Yoobi CRM worden opgenomen. Converteert een lead? Geef dit dan direct terug aan je advertentieplatform.

Start vandaag

Zo ga je aan de slag met Yoobi

Met Yoobi profiteer je van een veelzijdige, flexibele softwareoplossing met uitgebreide functies, betrouwbare ondersteuning en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijfsbeheer geoptimaliseerd wordt en groei mogelijk wordt.

Ik ben gebeld door het nummer +31(0)181697670 waarom?

Je kunt door ons gebeld zijn omdat je nummer in ons CRM is geregistreerd nadat je een aanvraag voor informatie hebt gedaan. Wij bellen aanvragen altijd na om door te spreken wat je zoekt en op welke manier wij je het beste kunnen helpen. We proberen het meerdere keren en verzenden bij geen contact ook vaak een e-mail.

Als je een support melding hebt gedaan kan onze support afdeling je bellen om specifieke informatie op te vragen. Als je bij ons hebt gesolliciteerd bellen we op om aanvullende informatie op te vragen of om je uit te nodigen voor een gesprek.

We spreken je graag snel!

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Bovenaan deze pagina vind je een link om je met je zakelijke e-mail adres in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Hoe start ik met Yoobi?

Kies voor een gratis proefaccount of plan een demo in met 1 van onze specialisten. Samen kijken we wat er het beste bij jouw bedrijf past. Je krijgt 2 weken de tijd om onze software kosteloos te testen. Uiteraard staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik met Yoobi aan de slag kan?

Dit is afhankelijk van de modules die je kiest. Wanneer je voor Yoobi kiest dan helpen we je een aantal uur met de inrichting. Tijdens deze sessies helpen we je alles goed in te stellen zodat jij een vliegende start maakt. Er zijn importbestanden beschikbaar om soepel al jouw gegevens in Yoobi te importeren.

Wat kan ik verwachten van een demo?

Tijdens een demo laat 1 van onze specialisten je zien wat er allemaal mogelijk is. Vooraf aan de demo bespreken we over welke modules je meer wilt weten. Afhankelijk van de modules die je kiest duurt een demo 30 tot 60 minuten. Hierna ga je zelf aan de slag met het testen van de door jou gekozen modules. Tijdens dit proces staan onze specialisten voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat zijn de kosten van Yoobi?

De kosten van Yoobi zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en de gekozen modules. Je kiest de modules die je nodig hebt en betaalt op deze manier nooit voor functionaliteiten die je niet gebruikt.  Meer informatie vind je op onze tarievenpagina.

klantcases

Wat gebruikers over Yoobi zeggen

Wij ontwikkelen onze software door naar de wensen van onze gebruikers te luisteren. Een aantal van onze klanten vertellen waarom Yoobi voor hun bedrijf de perfecte oplossing is en hoe Yoobi door de jaren heen meegroeit.

800+ bedrijven gingen je voor