...

Ik ben een controller

Weg met werkbriefjes en urenstaten. Yoobi heeft het proces van registratie tot facturatie volledig geautomatiseerd en daarmee voor alle partijen vereenvoudigd. Voor meer grip op de administratie.
 

Lees meer 

...

Ik ben een accountant

Online factureren met Yoobi is snel en efficiënt. Genereer facturen in jouw huisstijl en verstuur alle facturen als PDF, XML en UBL document.  Je voldoet met Yoobi aan de standaarden voor online facturatie.
 

Lees meer

...

Ik heb een onderneming

Voeg automatisch urenstaten toe aan de factuur, ter controle. Als de betalingstermijn is verstreken geeft Yoobi aan welke facturen er nog open staan, en stuurt een herinnering, aanmaning, of incasso. 
 

Lees meer


SynTek

SynTek is een teken- en adviesbureau op het gebied van gevelbouw. De medewerkers van SynTek werken op projectbasis en waren op zoek  naar een oplossing voor urenregistratie en planning. In deze klantcase zetten we uiteen waarom ze voor Yoobi hebben gekozen en hoe zij er dagelijks mee werken. Lees hier hun verhaal. 
 

Schippers Administratie

Joeri Schippers was op zoek naar software die zijn organisatie kon helpen zijn uren en projecten slimmer te beheren. Lees in dit artikel welke wensen hij had en hoe Yoobi daar aan voldoet. Lees hier de volledige klantcase. 

Voor meer informatie over Schippers Administratie verwijzen wij je graag door naar de website. Wil je meer weten over urenregistratie van Yoobi? Vraag dan nu aan gratis account aan. 

Start Proef Account
Probeer Nu 41 Dagen!
of Plan een Demo

 

stek architecten

Frank van Winden: ”Ik wil een degelijke en makkelijke manier om alle uren en projecten vast te leggen. Enerzijds wil ik kunnen zien waar ik mijn uren aan heb besteed en dienen die uren als basis voor mijn factuur, anderzijds ben ik eigen ondernemer en wil ik graag inzien hoeveel uur ik aan mijn onderneming besteed. Yoobi biedt mij dit.” Lees hier de volledige klantcase

 

Originals

Geen werkbriefjes of urenstaten meer, maar urenregistratie via de app. Na een controle door Originals kan de opdrachtgever deze uren ook online accorderen, en vervolgens staan de uren klaar voor doorbelasting en wordt de factuur opgemaakt. 

Lees hier de volledige klantcase.