Iris Keim

Iris Keim

Test- en Requirements Engineer

"Ik heb mijn auto een naam gegeven: "

Over Iris

In 2017 ben ik bij Yoobi gestart als Support Specialist. In deze functie loste ik supportvraagstukken van klanten op. Ook ben ik supportpagina's gaan schrijven en heb ik nieuwe Yoobi klanten geholpen bij het inrichten van hun Yoobi omgeving. Inmiddels ben ik werkzaam als Test- en Requirements Engineer. In deze functie denk ik mee aan het ontwerp voor nieuwe functies en verbeteringen in Yoobi én test ik deze nadat het Development team deze ontwikkeld heeft. De afwisseling in de werkzaamheden en de samenwerking met collega’s, om zo tot het beste resultaat te komen en Yoobi continu te verbeteren, maakt deze baan voor mij zo leuk.

Naast mijn werk ben ik graag sportief en avontuurlijk bezig. Ik ga dan ook graag op reis, het liefst de natuur in om een mooie hike te maken, te mountainbiken of te suppen. Eind 2019 ben ik zeven weken in Nieuw-Zeeland geweest, dat was echt helemaal geweldig! Daarna iets dichter bij huis. Met de auto naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Ook fantastisch! Heerlijk om in de natuur en de bergen actief en lekker buiten te zijn.

Na alle mooie reizen, moeten er natuurlijk wel mooie fotoboeken gemaakt worden. Daar besteed ik eigenlijk wel iets té veel tijd aan. Ik ben daar heel wat uurtjes, dagen, weken mee kwijt. Maar dan is het wel precies zoals ik het wil.

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.