Dennis van der Waag

Dennis van der Waag

Software Developer

"Er liggen bij ons standaard diepvriespizza’s van Dr. Oetker in de vriezer"

Over Dennis

Voordat ik bij Yoobi als software developer aan de slag ging werkte ik een stuk verder van huis, omdat ik dichterbij wilde werken ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dichterbij. Na een open sollicitatie werd ik aangenomen en inmiddels werk ik met veel plezier op fietsafstand van mijn huis!

Stilzitten is niet aan mij besteed, daarom heb ik een flink aantal hobby’s. Zo ben ik met regelmaat op de padel- of tennisbaan te vinden maar geniet ik ook graag van speciaalbiertjes met vrienden. Je zou denken als software developer ben je na je werk wel klaar met programmeren, maar niks is minder waar.

Ook in mijn vrije tijd doe ik dit graag. Wel op een goed toetsenbord, daar heb ik er als verzamelaar eigenlijk net een paar te veel van. Wanneer ik niet aan het programmeren ben vind ik het ook erg leuk om met mijn 3d printer aan de slag te gaan of te gamen.

Ik woon samen met mijn vriendin, 2 katten en 3 konijnen en er liggen bij ons standaard diepvriespizza’s van Dr. Oetker in de vriezer, daar mag je me namelijk altijd voor wakker maken! Het liefste ga ik op een actieve vakantie, een strandvakantie is niet zo aan mij besteed. De mooiste vakantiebestemming tot nu toe is Slovenië.

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.