Annehil van Rutten

Annehil van Rutten

Support Specialist

"Ik ben dol op pretparken"

Over Annehil

Op Facebook zag ik een advertentie dat ze bij Yoobi op zoek waren naar een Customer Support Specialist. Ik was toevallig op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben gewend om in de hectiek van het logistieke leven te werken en dit leek mij een geweldige kans om daaruit te stappen. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet! Spannend, maar ik voel mij hier bij Yoobi welkom en gewaardeerd. Het gesprek voelde goed, de sfeer voelt goed, leuke collega's en heerlijk dichtbij. Daarbovenop is het werk ook nog eens leuk. Het voelt alsof ik van een kleine hobby, m'n werk mag maken.  

Ik ben moeder van 2 lieve dochters. We gaan graag met z'n allen er op uit naar pretparken, dierentuinen en andere leuke bezienswaardigheden. Daar kan ik enorm van genieten en kom ik tot rust. Dit is dan ook gelijk m'n grootste hobby!

Vroeger wilde ik graag de zorg in. Fystiotherapie leek mij heel leuk, maar ook in de ziekenhuizen werken. Dit is helaas niet gelukt, maar het zorgende heb ik wel gevonden in de Customer Care Service. Net even anders.

Met het gezin ga ik graag naar Oostenrijk! Wat een prachtig land, heerlijk eten en hele lieve mensen. De koeienbellen, de Apfelstrudels, bergen. Het is genieten, elke keer weer. In hartje zomer in de sneeuw lopen, het kan allemaal. Echt op wintersport zijn we daar nog niet geweest, maar dat staat zeker nog op het verlanglijstje.  

Werken bij

Wil jij graag deel uit maken van het team?

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoob.

Bekijk onze openstaande vacatures en versterk ons team. We hebben verschillende vacatures in Spijkenisse.