Image yoobi-everyone-hal-okt-2019.jpg

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures
2011 Lancering Yoobi
750+ Actieve klanten probeer zelf
15.000+ Actieve gebruikers
17+ Collega`s vacatures
Card image cap
Axel Bons - Developer 

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Yoobi. Eerst als vakantiewerk, vervolgens parttime naast mijn HBO studie.

Ik ben hier niet meer weg te krijgen! Yoobi zie ik echt als mijn kindje, ik heb een groot deel bijgedragen aan de start van Yoobi.
Ik vind het vooral fijn dat ik anderen nu veel kan leren over de vele, technische aspecten in Yoobi.
Hier besteed ik dan ook graag, soms iets te veel, tijd aan.

Vroeger wilde ik overigens iets heel anders worden, namelijk piloot. Nog een leuk weetje over mij? Ik woon nog steeds in mijn ouderlijk huis, maar nu met mijn eigen gezin!
 

LinkedIn

Card image cap
Charlotte Molenaar - Developer

Na mijn opleiding ben ik enige tijd op zoek geweest naar een leuke baan. In heel Nederland, echt, maar er kwam niet echt iets interessants op mijn pad. Ik kwam op een avond thuis en ik zag op een billboard vlak bij mijn huis een vacature voor UX Designers bij Yoobi verschijnen. Ik heb diezelfde avond nog gesolliciteerd, de dag daarna kon ik op gesprek komen en een paar dagen later werd ik aangenomen!

Wàt een leuke baan!
Ik vind het leuk dat ik Yoobi stukje bij beetje gebruiksvriendelijker kan maken. Dat ik van klanten teruggekoppeld krijg dat zij erg tevreden zijn met Yoobi en de verbeteringen, daar haal ik veel voldoening uit. Of ik dit werk altijd al wilde gaan doen? Nee! Jarenlang wilde ik kleuterjuf worden, tot ik de magie van computers en de bijbehorende creatieve mogelijkheden ontdekte!

Als ik mijzelf zou omschrijven in een liedje, dan zou ik kiezen voor Lighthouse, van Duncan Laurence. Ik probeer zo vaak mogelijk voor mensen klaar te staan en daar gaat dit nummer ook over. Ik vind het belangrijk dat anderen zich op hun gemak voelen en ik doe er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Mijn collega's zouden daarop nog een leuke aanvulling doen; stuiterbal, creatief en kleurrijk.

LinkedIn

Een mooi programma waarin alles mogelijk is. Goede service ook!

Card image cap
Oskar Nijs - Developer

Een tijd geleden was ik op zoek naar een andere baan en zocht een bedrijf en functie waar je met Vue.js kon werken. En in de buurt van Rotterdam. Zo kwam ik bij Yoobi terecht. Ik heb het er naar mijn zin, er zijn altijd verschillende uitdagingen en het werken in een klein team vind ik erg leuk. Vroeger had ik nog geen idee wat ik wilde worden, maar ik was wel vaak met computers bezig en met ontwerpen. Uiteindelijk ben ik daar mijn werk van gaan maken.

Graag ga ik op vakantie naar bestemmingen waar ik nog niet eerder ben geweest. De landen waar ik wel eerder ben geweest en ook echt fantastisch zijn, zijn Curaçao, Griekenland en Italië.

Mijn collega’s zouden mij omschrijven als iemand met droge humor en dat ik kritisch ben.

LinkedIn

Card image cap
Paul Neering - Developer
Lang geleden, toen websites nog maar net hip waren, heb ik samen met Jaco en toevallig ook Mark een project gedaan voor een tv-programma genaamd “Big Diet”. Sinds die tijd hebben we eigenlijk wekelijks contact gehouden. Jaco vertelde dat de performance van Yoobi wel een boost kon gebruiken en vroeg mij of ik daar naar zou willen kijken. Uiteraard heb ik daar ja op gezegd. Wat ik leuk vind aan Yoobi zijn de fijne collega’s en de goede werksfeer. Iedereen staat open voor verandering. Mijn motivatie haal ik uit het zo snel en stabiel mogelijk maken van de Yoobi applicatie! Vroeger wilde ik iets heel anders worden, namelijk uitvinder en muzikant. Beide zijn wel gelukt op hobby niveau.

Graag ga ik op vakantie naar Vlieland. Er heerst daar goede sfeer, er is lekker veel ruimte én je kunt daar heerlijk buiten leven en slapen in de duinen! Ook luister ik graag naar 90’s Grunge music.

Waar je mij echt voor wakker kunt maken? Noedels met kip en zwarte pepersaus!

LinkedIn
Card image cap
Robert de Smit - Developer

Voor mijn opleiding was ik
op zoek naar een afstudeeropdracht.
Na wat rondkijken zag ik bij Yoobi iets leuks en daar heb ik op gesolliciteerd.
Na een leuk gesprek ben ik aan de slag gegaan met de opdracht. Het beviel zo goed dat ik er inmiddels met veel plezier werk.
Wat deze functie leuk maakt, is te weten dat mijn werk direct invloed heeft op het gebruiksgemak voor de klant. Ik hou er van om ingewikkelde vraagstukken uit te denken en nieuwe technologieën toe te passen.

Vroeger wilde ik iets heel anders worden, namelijk auto ontwerper.
Ik vond tekenen heel leuk, maar als ik terugkijk naar die tekeningen denk ik dat het maar beter is dat ik Developer ben geworden. Mijn auto is overigens echt een impulsaankoop geweest. Ik keek online wat rond om bij weg te dromen en toen zag ik er één waar ik gelijk verliefd op was.
Een dag later stond hij voor de deur.

Ik ga graag op vakantie, Zwitserland is mijn favoriete vakantieland. Ik vind het heerlijk om door de bergen te wandelen, of in een ijskoud meer te zwemmen. En om te lezen, want dat doe ik alleen als ik op vakantie ben. Ik lees dan veel van Game of Thrones met de hoop dat het laatste boek ook nog een keer verschijnt.

 

LinkedIn

“Werk met ons mee om van Yoobi® het beste projecten en facturatie systeem van europa te maken ”

Vincent Egt, managing partner
Card image cap
Shadi - Developer
Ik was op zoek naar een leuke werkplek dichtbij huis en vond een vacature van Yoobi op Google, inmiddels ben ik sinds maart 2022 werkzaam bij Yoobi.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik samenwerk met ervaren collega's van wie ik veel kan leren. Dat geeft mij veel motivatie. Vroeger wilde ik iets heel anders worden, namelijk astronaut, detective en pianist.

Ik besteed eigenlijk te veel tijd aan tv-shows. Ik heb een slechte gewoonte dat wanneer ik een serie leuk vind, ik hem gelijk -nadat ik hem net heb uitgekeken- weer opnieuw bekijk. Ik ben vaker een serie opnieuw aan het kijken, dan dat ik nieuwe series kijk. 

Kom jij ons development team versterken?
Card image cap
Iris Keim - Developer

In 2017 ben ik bij Yoobi gestart als Support Specialist.
In deze functie loste ik supportvraagstukken van klanten op.
Ook ben ik supportpagina's gaan schrijven en heb ik nieuwe Yoobi klanten geholpen bij het inrichten van hun Yoobi omgeving. Inmiddels ben ik werkzaam als Test- en Requirements Engineer.
In deze functie denk ik mee aan het ontwerp voor nieuwe functies en verbeteringen in Yoobi én test ik deze nadat het Development team deze ontwikkeld heeft.
De afwisseling in de werkzaamheden en de samenwerking met collega’s, om zo tot het beste resultaat te komen en Yoobi continu te verbeteren, maakt deze baan voor mij zo leuk.

Naast mijn werk ben ik graag sportief en avontuurlijk bezig. Ik ga dan ook graag op reis, het liefst de natuur in om een mooie hike te maken, te mountainbiken of te suppen. Eind 2019 ben ik zeven weken in Nieuw-Zeeland geweest, dat was echt helemaal geweldig! Daarna iets dichter bij huis. Met de auto naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Ook fantastisch! Heerlijk om in de natuur en de bergen actief en lekker buiten te zijn.

Na alle mooie reizen, moeten er natuurlijk wel mooie fotoboeken gemaakt worden. Daar besteed ik eigenlijk wel iets té veel tijd aan. Ik ben daar heel wat uurtjes, dagen, weken mee kwijt. Maar dan is het wel precies zoals ik het wil.

Een uniek feitje over mij; ik kan in spiegelbeeld schrijven. Ik schrijf eigenlijk net zo snel in spiegelbeeld dan 'gewoon' schrijven. Vroeger schreef ik zo brieven met
penvriendinnetjes, dat was een soort geheimschrift. 

LinkedIn

Card image cap
Mark van der Gevel - developer
Mark van der Gevel Wenteler Ruim 20 jaar geleden werkte ik al samen met een aantal collega’s. Toen ik een paar jaar geleden toe was aan een nieuwe uitdaging, was de keuze snel gemaakt en zo kwam ik bij Yoobi terecht. Yoobi is een mooi product waar continu wordt nagedacht over het gebruik en verbeteringen.
Hoe kunnen dingen beter, mooier, sneller, meer up-to-date en vooral gebruikersvriendelijker, waarbij altijd wordt gekeken vanuit de gebruiker. Hierdoor kom je als Developer voor interessante uitdagingen te staan.

Als je mij als een lied zou moeten omschrijven, dan denk ik gelijk aan Sinterklaas, wie kent hem niet.. Of aan Santa Claus is coming to town. Waarom? Een leuk feitje over mij: 

Ik ben de échte Sinterklaas en échte Kerstman en soms zelfs IronMan en Albert Einstein! Dit doe ik geregeld naast mijn werk bij Yoobi.

Naast mij af en toe verkleden als Sinterklaas en de Kerstman, maak ik ook graag mooie cruises.
Overal waar een cruiseschip ons heen brengt, is het prachtig! Daarnaast ben ik graag en veel bij mijn gezin. Daar kun je nooit teveel tijd aan besteden!

LinkedIn