Image yoobi-everyone-hal-okt-2019.jpg

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures
2011 Lancering Yoobi
750+ Actieve klanten probeer zelf
15.000+ Actieve gebruikers
17+ Collega`s vacatures
Card image cap
Bram Roodenburg - Account Manager 

In 2009 ben ik begonnen bij Yoobi, toen nog e-Dynamics. In die tijd deden we nog maatwerktrajecten onder de naam Mijnuren Online.

Enige tijd later zijn we begonnen met Yoobi. Ik vind het leuk dat bedrijven op zoek zijn naar oplossingen en dat we samen met hen een Yoobi omgeving neerzetten, die hen écht verder helpt en waar ze tevreden mee zijn.

Ik denk dan ook dat mijn collega’s mij zouden omschrijven als enthousiast, met de echte wil klanten te helpen bij hun vragen en problemen.

Naast veel voldoening uit mijn werk te halen, ga ik graag op vakantie. Mijn favoriete vakantiebestemming is Denemarken. Daar hebben ze mooi helder water, ideaal om te vissen op zeeforel, gul, makreel en geep.

Daarnaast vul ik mijn vrije tijd met af en toe ook eens te bingewatchen, Formule 1 Drive to survive is top! Of een mooi boek lezen, Mr. Mercedes van Stephen King bijvoorbeeld.

Verder nog een leuk weetje over mij; ik ben wat onhandig. In de zin van het omstoten van glazen water, morsen met koffie, of het laten vallen van een glazen koffiepot, of bekers op de granieten vloer. Gelukkig is de tijd van thuiswerken voorbij.
 

LinkedIn

Een mooi programma waarin alles mogelijk is. Goede service ook!

Card image cap
Lisa Patandin - Financieel Medewerker

Na de geboorte van mijn dochter wilde ik een andere indeling geven aan mijn werkweek én ik wilde dicht bij huis werken.

De werkdagen waren voor mij erg belangrijk en dit was bespreekbaar bij Yoobi.

Na een goed gesprek ben ik in september 2019 aan de slag gegaan als Financieel Administratief Medewerker en ik heb het echt naar mijn zin. Er is een leuke en prettige werksfeer bij Yoobi.

Ik vind het een mooi programma; helder, duidelijk en gemakkelijk in gebruik.

Waar ik ook blij van word is Surinaamse Saoto soep, daar kun je mij echt voor wakker maken! Ook hou ik van reizen, ik ga graag op vakantie naar de Verenigde Staten en Curaçao. En van shoppen en uit eten gaan, maar daar besteed ik wel iets teveel tijd aan.

LinkedIn

Card image cap
Jurelyn van Kapel - Inside Sales
Na jaren als marketeer was ik in mei 2019 op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Na wat omzwervingen in de zorg en de corporatiewereld, kwam ik uiteindelijk weer terug waar ik was begonnen, weer terug in de ICT. Mijn affiniteit met IT kwam hierbij goed van pas, de locatie was ideaal, alleen de functie was nog onbekend terrein. Volop, persoonlijke, uitdaging dus. Gelukkig bleek het een hele goede match te zijn.

Naast mijn werk hou ik van reizen. Ik heb een voorliefde voor de Westmediterrane landen zoals Spanje, Portugal en Italië en ik hou heel erg van metropool steden; Bangkok, New York, Londen etcetera. De drukte, die chaos, die energie... ge-wel-dig!

Daarnaast hou ik ook van shoppen. Mijn laatste impulsinkoop waren blousjes. Heel veel blousjes.

’s Nachts kun je mij wakker maken voor andijvie stamppot met spek. Of echte hindoestaanse roti. Of gamba's ala plancha. Kortom, als het lekker is kun je me wakker maken.

Hoe mijn collega’s mij zouden omschrijven? Ik denk als gezellig, behulpzaam, leuk om mee om te gaan, ietwat chaotisch, hardop nadenkend. Maar ik zou het voor de zekerheid even navragen bij mijn collega's.

LinkedIn
Card image cap
Margot Jonker -  Content Marketeer

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke baan dichterbij huis. Een jaar voordat ik solliciteerde had ik de vacature al gezien, maar toen was de timing niet ideaal omdat ik mijn tweede zoon verwachtte.

Ik heb de vacature toen in mijn achterhoofd gehouden en dat bleek goed, want een jaar later ben ik in juni 2020 alsnog bij Yoobi aan de slag gegaan als Content Marketeer. Ik vind het erg leuk dat ik veel vrijheid krijg in wat ik doe. De basis is goed op orde, maar er is in content marketing altijd genoeg te optimaliseren.

Wat ook erg leuk is, is de diversiteit van de werkzaamheden. Ik heb alle marketing activiteiten in mijn takenpakket. Dus de ene keer ben ik druk met e-mail marketing en de dag erna bedenk ik nieuwe pagina’s voor de website of interview ik klanten voor leuke verhalen. Er is geen dag hetzelfde.  

Vroeger wilde ik iets heel anders worden. Toen wilde ik graag een functie bij een bank, zodat ik elke dag in een mantelpakje en met hoge hakken naar mijn werk kon gaan. Toen ik groter werd bleken die hakken helemaal niet bij mij te passen. Ik heb namelijk altijd sneakers aan! 
 
Mijn favoriete vakantiebestemming is Ierland! Na een heleboel trips en een jaar studeren in Cork, heb ik echt mijn hart verloren aan het mooie landschap en de warme mensen. Als ik op vakantie ben, lees ik boeken in één ruk uit. Zoals de laatste keer het heerlijk romantische boek ‘Enkeltje Ierland’. 

Hoe mijn collega’s mij zouden omschrijven?! Open, gezellig, ietwat chaotisch en dol op eten. Voor eten kun je mij ’s nachts écht wakker maken. Voor alles, maar het liefst een frikandel speciaal. 

 

LinkedIn

“Werk met ons mee om van Yoobi® het beste projecten en facturatie systeem van europa te maken ”

Vincent Egt, managing partner