Facturatie

Zo kies je de beste facturatie software voor jouw bedrijf

Oké, je hebt besloten op zoek te gaan naar de beste facturatie software die jouw facturatieproces naar een hoger niveau tilt. Dat is al een goede eerste stap. Nu komt het punt van uitzoeken, vergelijken en keuzes maken. Start altijd met het bedenken van wat je behoeftes en wensen zijn. Welke functionaliteiten wil je in de beste facturatie software hebben? Wij vertellen je meer.

Zoektocht naar de beste facturatie software

Je doet online research, spreekt anderen over software, leest reviews en vraagt demo's aan. Op een gegeven moment wil je een vergelijking doen tussen meerdere softwarepakketten die beweren de beste facturatie software te zijn. Zet een aantal punten op een rij die je sowieso wilt meenemen in de vergelijking. Wij denken dan aan de prijs, functionaliteiten en het gebruiksgemak van de software. Jouw medewerkers gaan werken met de software en zij willen snel aan de slag.  

Prijs van facturatie software

Wat is de waarde van een softwarepakket? Voor het stroomlijnen en versimpelen van het facturatieproces is goede kwaliteit software nodig. Je wilt er lang mee vooruit en nergens meer omkijken naar hebben. De beste facturatie software kost niet de hoofdprijs. Yoobi is modulaire software en je kiest precies wat past bij jouw bedrijf. Daarom betaal je ook alleen wat je nodig hebt. Start met urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit andere modules.  

Kies je functionaliteiten

Met de beste facturatie software wil je flexibel en snel factureren. Er zijn meer onderdelen in het facturatieproces waar je grip op wilt. Alles van automatisch factureren tot debiteurenbeheer wil je goed geregeld hebben. Ga op zoek naar die functionaliteiten die je verder helpen en vraag advies. Yoobi optimaliseert je facturatieproces: factureer uurfacturen, fixed-price facturen, intercompany of productfacturen. Koppel met Mollie voor een soepel betaalproces. Werk je veel met externe krachten? Voeg dan de Selfbilling module toe.  

Facturatie software en gebruiksgemak

Je medewerkers gaan aan de slag met de beste facturatie software en dat willen ze merken ook. Daarom is gebruiksgemak een belangrijk punt als je op zoek gaat naar nieuwe software voor je interne processen. Met onder meer notificaties, dashboards, overzichten en de app, zorg je voor moeiteloos gebruik van de software. Yoobi heeft alles ingebouwd en biedt zo complete facturatie software aan die makkelijk in gebruik is.  Personaliseer je dashboards en zie alleen datgene wat je nodig hebt om je dagelijkse taken uit te voeren.  

Integreer met je boekhouding

Een belangrijk punt in de zoektocht naar de beste facturatiesoftware is een boekhoudkoppelling. Het juiste pakket integreert - natuurlijk - met jouw boekhoudpakket. Zo zorg je voor een optimaal proces van facturatie tot aan je boekhouding. Facturen worden direct verwerkt in je boekhouding en de betaalstatus is altijd up-to-date.  

Meer inzicht met rapportages

Vul de beste facturatie software aan met inzicht dankzij slimme rapportages. Met onze Inzichtmodule ga je en stap verder en creëer je jouw eigen inzichtrapporten op basis van data uit Yoobi. Filter op omzet van de afgelopen jaren, uren per medewerker en de omzet per klant. Zo heb je naar de urenregistratie en facturatie ook inzicht in alle relevante onderdelen. Maak betere bedrijfsbeslissingen, kijk vooruit en stuur tijdig bij waar nodig.  

Meer over onze Facturatiemodule

Facturatie met Yoobi verloopt efficiënt, soepel en foutloos. Krijg grip op alle onderdelen die belangrijk zijn in het facturatieproces. Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden en ontdek de functionaliteiten die je verder helpen. Plan een demo en zie meteen hoe de software werkt of neem contact op met onze salesadeling via sales@yoobi.nl.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor