6 koninklijke redenen om uren- en verlof software te gebruiken

Registreer jij uren binnen jouw organisatie? Dan is het natuurlijk superfijn als de basis op orde is. Met Yoobi registreer je eenvoudig, altijd en overal uren op desktop of met de handige App. Het jezelf en je medewerkers nog makkelijker maken? Kies dan voor verlofsoftware. Speciaal voor Koningsdag geven we 6 koninklijke redenen om uren- verlofsoftware te gebruiken.


Registreer jij uren binnen jouw organisatie? Dan is het natuurlijk superfijn als de basis op orde is. Met Yoobi registreer je  eenvoudig, altijd en overal uren op desktop of met de handige App. Het jezelf en je medewerkers nog makkelijker maken? Kies dan voor verlofsoftware. Speciaal voor Koningsdag geven we 6 koninklijke redenen om uren- en verlofsoftware te gebruiken.

1. Koningsdag direct in de urenstaat

Met het gebruik van de verlofmodule staat een dag als Koningsdag direct geregistreerd in de software. Zo hebben je medewerkers en jij er geen omkijken na en kloppen alle urenstaten aan het einde van de maand. 

Natuurlijk worden ook alle andere feestdagen automatisch verwerkt. Je hebt er dus echt het gehele jaar geen omkijken naar. 

2. Inzicht in gewerkte uren 

Door uren zorgvuldig te registreren heb je een goed inzicht in hoeveel tijd medewerkers aan bepaalde projecten besteden. Door dit inzicht stuur je nog beter op resultaten en krijg je waardevolle inzichten voor toekomstige projecten. Door alles inzichtelijk te maken wordt het steeds eenvoudiger om een perfecte offerte te maken zodat je geen omzet misloopt en optimaal winstgevend blijft. 

3. Voorkom een stuwmeer aan vakantiedagen

Door voor alle medewerkers verlof in gedegen software bij te houden is het eenvoudiger dan ooit om te voorkomen dat werknemers een stuwmeer aan vakantiedagen opbouwen. De wettelijke verlofdagen komen jaarlijks te vervallen wanneer deze niet opgemaakt worden. Met verlof software zorg je ervoor dat medewerkers geen verlof laten vervallen door tijdig te signaleren en anticiperen. 

4. Direct de goede informatie voor de salarisadministratie

Regel je de salarisadministratie in  Visma Nmbrs? Dan hebben we goed nieuws! Door de handige koppeling beschik je door verlof (en uren) te registreren direct over de goede data voor je salarisstroken. Zo maak je het ook nog eens de salarisadministratie makkelijk. 

5. Je voldoet aan de regelgeving 

Wettelijk gezien heeft iedere werknemer recht op 4 weken vakantie per jaar. Door met verlof software te werken leg je direct vast dat je hier als werkgever aan voldoet. Door het uitdraaien van een rapport toon je moeiteloos aan dat je werknemers verlof krijgen en opnemen.   

Door te werken met urenregistratiesoftware van Yoobi is het ook nog eens supereenvoudig om te voldoen aan de nieuwe regels omtrent het hybride werken. Met een simpele 1 geven medewerkers, direct in de urenstaat, aan of ze thuis of op kantoor werken. Ideaal voor de verdeling en uitbetaling van de reiskosten- en thuiswerkvergoeding. 

6. Door te koppelen met urenregistratie en planning nog meer gemak 

Wanneer je jouw verlofsoftware koppelt met urenregistratie & planning ervaar je nog meer gemak. Urenregistratie levert veel voordelen op zoals inzicht in productiviteit en rendabiliteit. Ook gaat factureren moeiteloos. Door ook nog te kiezen voor een planningsmodule ontstaat er 360 graden gemak & inzicht.

Meer weten? 

Wil jij graag moeiteloos uren verlof regelen in overzichtelijke software? Dit is al mogelijk vanaf €45,- per medewerker per jaar. Met de tijdsbesparing en het gemak dat je ervaart heb je die investering er binnen no-time uit. Neem dan gerust contact met ons op via sales@yoobi.nl

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor