Yoobi Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuw in Yoobi, gebruikersonderzoek en een vernieuwde teampagina!


In deze nieuwsbrief meer over nieuwe koppelingen en mogelijkheden in Yoobi. Momenteel werken we hard aan het verbeteren van onze CRM module. We zijn ook gestart met een verbetertraject voor o.a. de werking van urenregistratie. Je feedback daarbij hard nodig. Daarnaast werken we ook aan een vernieuwde manier om rapportages samen te stellen.

Nieuw in Yoobi

Koppeling CASH

Vanaf drie oktober 2019 is een koppeling mogelijk met CASH. De koppeling met CASH betreft een automatische koppeling. Dit houdt in dat wanneer CASH gekoppeld is met Yoobi, de debiteur- en financiële boekingen automatisch vanuit Yoobi worden verstuurd. Ook verwerkt Yoobi de betalingen die worden geregistreerd in CASH.

Koppeling SnelStart gereed

De koppeling met SnelStart is een moderne automatische koppeling die factuurinformatie aan SnelStart aanlevert. De bestaande, verouderde, koppeling betreft een export van factuur journaalposten. Zodra de koppeling is gecertificeerd door SnelStart kan deze in gebruik worden genomen. 

Koppeling onkostenmutatie (Twinfield, Yuki, Exact Online)

Maak je gebruik van de onkostenmodule én onze koppeling  met Twinfield, Yuki of Exact Online? Deze pakketten hebben een optie waarbij de onkostenmutaties direct in de boekhouding worden opgenomen.

Nieuwe API mogelijkheden

We hebben op basis van feedback nieuwe API mogelijkheden toegevoegd. Je kunt nu makkelijker rapportages opvragen m.b.v. Microsoft Power BI, snel een lijst ophalen met alle projectcodes, contracten van medewerkers ophalen én je kunt ook de facturatiemodule aansturen direct vanuit onze API. Oók hebben we de beveiliging rond API gebruikers en rechten uitgebreid.

Consultancy

Heb je collega’s die nog niet bekend zijn met Yoobi maar er wél intensief mee moeten gaan werken dan raden we aan een instructiesessie in te plannen. De kosten hiervoor zijn € 100,- per gewerkt uur bij een online sessie. Yoobi is uitgebreide software én constant in ontwikkeling. Daarom is het zinvol om eens in de zoveel tijd samen met een consultant van ons te kijken naar nieuwe functionaliteiten. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Gebruikersonderzoek

Twee weken geleden hebben wij alle beheerders benaderd om een korte enquête in te vullen. Je kunt deze invullen via Yoobi (rechtsboven, blauwe knop). De enquête duurt slechts enkele minuten, afhankelijk van de modules die worden afgenomen (maximaal 4 minuten). De antwoorden zijn van belang om Yoobi te verbeteren. Wil je dit nog eens onder de aandacht brengen bij je collega’s?

Vernieuwde teampagina

In de nieuwsbrief van september 2019 hebben wij een aantal nieuwe collega´s verwelkomt. Ben jij benieuwd naar de collega´s die bij ons werken? Neem dan een kijkje op de vernieuwde teampagina.
 • Gepubliceerd op:
  29-10-2019
 • Gemaakt door:
  Vincent Egt
 • Bijgewerkt op:
  12-10-2022
 • Tag:
  API,CRM,Nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief: