Vernieuwingen in Yoobi op komst: Vrije velden, contactpersonen koppelen en meer 

Bij Yoobi blijven we onze software ontwikkelen. Binnenkort komen er weer een hoop verbeteringen aan. Zo zorgen we voor nog meer gebruikersgemak. Hou onze updates in de gaten!Ook deze maand hebben onze developers nieuwe functionaliteiten en flinke verbeteringen doorgevoerd in onze software. De komende weken komen er nog een aantal mooie functionaliteiten bij én we werken hard aan een nieuwe module.  

Vrije velden indelen 
Gebruik je de aanvullende vrije velden module? Binnenkort is het mogelijk om zelf een tab voor vrije velden toe te voegen. Er is een extra tab mogelijkheid toegevoegd bij de Yoobi onderdelen: klant/relatie, project en verkoop. In deze tab voeg je op de vertrouwde manier vrije velden toe. Je geeft de tab een eigen naam. Deze bepaal je zelf.  

Door deze verbetering ontstaat er meer keuze in het indelen van de vrije velden die gebruikt worden binnen jouw organisatie. Hierdoor verzamel je belangrijke informatie die bij elkaar hoort overzichtelijk in 1 tab. 

Contactpersonen koppelen 
Momenteel is het niet mogelijk om een contactpersoon aan meerdere relaties te koppelen. Mocht een contactpersoon, bijvoorbeeld een tussenpersoon, bij meerdere relaties voorkomen dan is het nodig om deze bij iedere relatie opnieuw aan te maken.  

Tot nu! Binnenkort is het mogelijk om een contactpersoon aan meerdere relaties toe te voegen. Per relatie geef je aan of het wel of geen primair contactpersoon is. Ook is het mogelijk om de contactpersoon per relatie te activeren of te deactiveren. 

Contract beëindiging: nieuwe pop up 
Op korte termijn wordt er bij het invoeren van de einddatum bij een contract of bij het invoeren van de 'uit dienst' datum bij een medewerker een nieuwe pop-up getoond. In deze pop-up staan acties die Yoobi automatisch voor je uit kan voeren. Acties zoals verlof herberekenen en toewijzen, verlofaanvragen intrekken en nationale feestdagen corrigeren. Met een schuifje geef je aan of je wilt dat Yoobi de actie voor je uitvoert of niet. 

Modules CRM Verkopen en CRM Offertes 
Vorige maand zijn de vernieuwde CRM modules live gegaan! De afgelopen maand hebben we nog een aantal aanpassingen gedaan zodat alles perfect werkt. Ook was het mogelijk om een webinar bij te wonen waarin we alle wijzigingen hebben toegelicht. Dit webinar is nu ook terug te kijken. In dit blog lees je alles over de verbeteringen.  

Nieuwe module in ontwikkeling 
Groot nieuws! We zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een spiksplinter nieuwe module: de documenten module. De module laat nog even op zich wachten tot het nieuwe jaar maar belooft veel goeds. Met deze module maak je straks, in een handomdraai, zelf documenten aan die je vaak gebruikt.

Met een superhandige editor maak je documenten in je eigen huisstijl. Vervolgens koppel je deze aan bijvoorbeeld projecten of medewerker. Het wordt ook mogelijk om documenten die je in Yoobi maakt en naar een klant stuurt digitaal te laten accorderen.  

 • Gepubliceerd op:
  10-10-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  12-10-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief,Release
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief september 2022
  Nieuwsbrief september 2022

  Wij hebben tijdens de vakantieperiode hard doorgewerkt en vertellen je in deze nieuwsbrief onder andere graag meer over het vernieuwde CRM, de thuiswerkvergoeding en diverse verbeteringen aan onze software.

  crm, Nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief zomer 2022
  Nieuwsbrief zomer 2022

  Met de zomer voor de deur staat de nieuwsbrief vol met handige tips omtrent verlof. Ook vertellen we meer over betaald ouderschapsverlof. 

 • Nieuwsbrief juni 2022
  Nieuwsbrief juni 2022

  De nieuwsbrief van juni is weer gevuld met allemaal relevante én recente informatie over Yoobi. Lees onze tips om nóg sneller met Yoobi te werken, ontdek onze Mollie koppeling en lees alles over de aankomende verbeteringen in de CRM module. Ook een belangrijke tip: regel tijdig jouw verlof, zodat deze niet komt te vervallen.

  nieuwsbrief