CRM

Dit zijn 5 verbeteringen voor CRM Verkopen & Offertes

Goed nieuws! De aanvullende CRM-modules 'verkopen & offertes' ondergaan een metamorfose. Voor de zomer gaan er een hoop verbeteringen live. We vertellen je alvast over 5 van deze wijzigingen!

Momenteel werkt ons development team hard aan het herontwerp van de aanvullende modules CRM Offertes en CRM Verkopen. De verwachting is dat de verbeteringen voor de zomer beschikbaar worden voor onze gebruikers. We wilden echter niet wachten om alvast 5 significante verbeteringen met je te delen.  

Meer duidelijkheid in de verkoopfase 


Onze developers hebben het volledige tabblad ‘overzicht’ flink onder de loep genomen. Wanneer de verbeteringen beschikbaar zijn krijg je als gebruiker op een overzichtelijk manier direct inzicht in de verkoopfase. Met een handige voortgangsbalk zie je in welke verkoopfase een prospect én hoe lang de prospect al in deze verkoopfase zit.  

Verkoopfase direct wijzigen in overzichtsscherm 


Naast het vernieuwde snelle inzicht in de verkoopfase wordt het straks ook mogelijk om de verkoopfase eenvoudiger te wijzigen in het overzichtsscherm. Naast de voortgangsbalk is er ook een verkoopfase card toegevoegd. De overige items in het verkopen detail zijn ook ingedeeld in overzichtelijke duidelijke cards op dit overzicht.  

Eenduidige verkoop- en offerteregels 


In de huidige situatie werken de verkoop- en offerteregels niet gelijk. Dit wordt gewijzigd. De verkoopregels en offerteregels werken straks identiek. Hierdoor is het mogelijk om van tevoren verkoopregels op te stellen welke je later in je offertes gebruikt.  

Bovendien is de informatie uit de verkoop straks vollediger dan nu het geval is. Waar je nu meer vanuit de offertes werkt ga je straks juist vanuit de verkoop werken. Zo heb je beter het overzicht over wat er precies met de verkoop gebeurt qua inhoud. In de nieuwe situatie zijn de verkoop en offerte meer aan elkaar verbonden waardoor alles beter op elkaar afgestemd wordt. 

Offerteregels overnemen  


We maken het ook mogelijk om offerteregels naar verkoopregels over te nemen. Andersom wordt dit ook mogelijk. Dit heeft als voordeel dat het een stuk eenvoudiger wordt om offertes aan te passen. Ook voeg je op deze manier een realistische verkoopwaarde aan je verkoop toe.  

Order maken vanuit verkoopregels  


Voorheen was het alleen mogelijk om orders aan te maken vanuit een offerte. Straks is dit ook mogelijk vanuit de verkoopregels. Daarnaast wordt het ook mogelijk om direct orders & projecten aan een verkoop te koppelen. Dit zorgt voor een snellere en makkelijkere verwerking van verkopen. 

Topje van de ijsberg 


Deze 5 verbeteringen zijn slechts het topje van de ijsberg. Het doel van alle wijzigingen is dat deze aanvullende module zorgt voor nog meer gebruikersgemak. Ook zijn de CRM Verkopen en CRM Offertes schermen straks volledig in lijn met de rest van de schermen binnen Yoobi. 

Meer weten? 
Wil je meer weten over de Yoobi CRM module? Neem dan contact met ons op via sales@yoobi.nl of lees dit blog waarin we vertellen over de voordelen van CRM voor jouw bedrijf.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor