CRM

8 quick wins van goede CRM-software 

Gedegen CRM-software helpt jou om beter te ondernemen. Investeer in goede software en zie resultaten in verbeterde samenwerken en ga voor perfect relatiebeheer. We geven je 8 quick wins wanneer je kiest voor Yoobi CRM. 

CRM-software is in veel organisaties onmisbaar. Het helpt je met het beheren van je relaties. Het zorgt voor structuur, inzicht en gemak. Het stroomlijnt processen en helpt je om jouw salesfunnel te verbeteren. In dit blog geven we je 8 quick wins wanneer je investeert in gedegen CRM-software.  

Quick win 1: Terugbelafspraken maken 

Prospect of klant in de toekomst bellen en bang dat je het vergeet? Met Yoobi maak je eenvoudig een taak aan voor een terugbelafspraak. Zo weten jij én je collega’s wanneer je een belafspraak hebt. Begin de dag met het doornemen van je taken en je mist nooit meer een klantopvolging.  

Quick win 2: Korte gespreksnotities 

Maak tijdens of na het gesprek direct een korte gespreksnotitie in de klantkaart. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ideaal wanneer je een extra contactmoment hebt en hierdoor direct kunt schakelen. 

Quick win 3: Beter samenwerken 

Door de duidelijke taken en gespreksnotities weet je altijd waar je collega’s mee bezig zijn. Alles loopt daarom tijdens vakanties of ziekte gewoon door omdat je de taken van je collega’s op de voet volgt.  

Quick win 4: E-mail koppeling 

Koppel je e-mail aan je CRM-software. Wanneer je Office365 Outlook koppelt aan Yoobi CRM dan voeg je e-mails, inclusief bijlagen, snel en eenvoudig toe aan de klantkaart. Nóg meer informatie op de juiste plek.  

Quick win 5: Je agenda is altijd up-to-date 

Synchroniseer de agenda van je CRM-software met je Office365 Outlook agenda. Afspraken die je maakt via je CRM worden automatisch overgezet in je Office365. En andersom ook! Zeg maar dag tegen dubbele of gemiste afspraken omdat je met 2 agenda’s werkt.  

Quick win 6: Herhaaltaken 

Heb je taken die periodiek terugkeren? Dan maak je, natuurlijk, een herhaaltaak aan. Zo vergeet je nooit meer belangrijke taken. Ideaal voor periodieke belafspraken, het aanmaken van rapporten of het versturen van nieuwsbrieven. 

Quick win 7: Altijd & overal gegevens bij de hand 

Met de App heb je jouw CRM-systeem in je binnenzak. Onderweg heb je alle gegevens van prospects en klanten beschikbaar. Spreek je ze onderweg? Maak dan direct een gespreksnotitie aan in de App. Handig voor later én handig voor je collega’s.  

The biggest win: alle informatie centraal op 1 plek! 

Het is een open deur, maar met een goed CRM-systeem heb je alle informatie op 1 centrale plek. Vanuit de basis bouw je zo een flow op om je processen te optimaliseren. Contactgegevens, gespreksnotities, extensief taakbeheer zorgen ervoor dat je niet alleen je salesfunnel verbetert maar ook je klantrelaties perfect beheert.  

Perfect relatiebeheer 

Yoobi CRM biedt jouw organisatie perfect relatiebeheer en een sterk verbeterde salesfunnel. Wil je meer weten over deze module? Download dan ons CRM e-book  of neem contact met ons op via sales@yoobi.nl 


Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor