Nieuwsbrief september 2022

Wij hebben tijdens de vakantieperiode hard doorgewerkt en vertellen je in deze nieuwsbrief onder andere graag meer over het vernieuwde CRM, de thuiswerkvergoeding en diverse verbeteringen aan onze software.We hopen dat je hebt genoten van een fijne zomer. Wij hebben tijdens de vakantieperiode hard doorgewerkt en vertellen je in deze nieuwsbrief onder andere graag meer over het vernieuwde CRM, de thuiswerkvergoeding en diverse verbeteringen aan onze software.

Nieuw in Yoobi
Ook gedurende de zomerperiode zijn er nog een aantal functionaliteiten en verbeteringen aan Yoobi toegevoegd. Zo is het bijvoorbeeld nu mogelijk om een overwerkpercentage vast te leggen in projecten. Dat én meer lees je in het blog.

Prijswijziging
Voor alle abonnementen die vanaf 1 januari 2023 worden gefactureerd gelden tariefwijzigingen. Voorgaande jaren hebben we telkens een minimale wijziging doorgevoerd. Dit jaar zijn wij helaas genoodzaakt een grotere wijziging door te voeren. 

CRM Verkopen & Offertes verbeterd
Eerder lieten we al weten dat de aanvullende modules voor CRM Verkopen en CRM Offertes sterk verbeterd zouden worden. Nu is het dan zover! Vanaf vrijdag 2 september zijn alle verbeteringen beschikbaar voor CRM gebruikers. Ontdek alle wijzigingen op de supportpagina.

Thuiswerkvergoeding in Yoobi: zo registreer je het
Veel mensen werken nog regelmatig vanuit huis. Veel werknemers en werkgevers willen afspraken maken om (deels) thuis te werken. Het kabinet heeft daarom een onbelaste thuiswerkkostenvergoeding geïntroduceerd. We leggen uit hoe je dit in Yoobi registreert.

Global Civiel bespaart halve dag per week met Yoobi
Global Civiel werkt al ruim 2 jaar met Yoobi. Met de Yoobi facturatiemodule is het mogelijk om vanuit de offerte direct een order aan te maken waarmee je meteen een factuur genereert. Zo bespaart Marco zeker een halve dag per week op zijn facturatie werkzaamheden. 

Uitbreiding Team Yoobi
Maandag 5 september starten er 3 nieuwe stagiairs bij Yoobi. Timon en Zeno zijn tweedejaars software development studenten en gaan het komende half jaar ons development team ondersteunen. Anita zal haar afstudeerstage voor de studie Commerciële Economie: Global Marketing & Sales bij Yoobi gaan volgen. Zij gaat ondersteunen bij de marketingactiviteiten van Yoobi en zal daarnaast aan haar afstudeeropdracht werken. 

Vragen?
Heb je een vraag over één van de onderwerpen in deze nieuwsbrief? Neem contact met ons op via een support aanvraag of via e-mail aan sales@yoobi.nl. We helpen je graag. 

 

 • Gepubliceerd op:
  12-09-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  16-09-2022
 • Tag:
  crm,Nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief zomer 2022
  Nieuwsbrief zomer 2022

  Met de zomer voor de deur staat de nieuwsbrief vol met handige tips omtrent verlof. Ook vertellen we meer over betaald ouderschapsverlof. 

 • Nieuwsbrief juni 2022
  Nieuwsbrief juni 2022

  De nieuwsbrief van juni is weer gevuld met allemaal relevante én recente informatie over Yoobi. Lees onze tips om nóg sneller met Yoobi te werken, ontdek onze Mollie koppeling en lees alles over de aankomende verbeteringen in de CRM module. Ook een belangrijke tip: regel tijdig jouw verlof, zodat deze niet komt te vervallen.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief mei 2022
  Nieuwsbrief mei 2022

  De nieuwsbrief van mei staat boordevol handige tips om Yoobi beter te gebruiken én we geven je meer informatie over twee van onze superhandige modules. Daarnaast hebben wij een kijkje mogen nemen bij onze klant Kenonz. Benieuwd naar hun ervaringen met Yoobi? Lees dan zeker de klantcase in deze nieuwsbrief! 

  Nieuwsbrief