Nieuwsbrief mei 2022

De nieuwsbrief van mei staat boordevol handige tips om Yoobi beter te gebruiken én we geven je meer informatie over twee van onze superhandige modules. Daarnaast hebben wij een kijkje mogen nemen bij onze klant Kenonz. Benieuwd naar hun ervaringen met Yoobi? Lees dan zeker de klantcase in deze nieuwsbrief! Projecten dupliceren in Yoobi

In Yoobi is het mogelijk bestaande projecten te dupliceren. Gebruik je vaak dezelfde projectstructuur? Dan is het verstandig om een sjabloonproject aan te maken. Door het sjabloonproject te dupliceren maak je supersnel een nieuw project aan. We leggen uit hoe je dit doet.

FAQ-pagina
Zit jij soms ook even met je handen in het haar omdat je tegen kleine dingen aanloopt in Yoobi? Wij hebben de meest voorkomende vragen voor jou gebundeld en daar een handige FAQ-pagina van gemaakt. Zo worden jouw vragen nog sneller beantwoord, super handig!

Zo groeit Yoobi met Kenonz mee
Kenonz koos in 2017 voor de urenregistratie en facturatie software van Yoobi. In de loop der jaren verdubbelde het aantal medewerkers en werd er flink uitgebreid met de diverse modules die Yoobi aanbiedt. We vroegen financieel directeur Melle Tilma naar hun ervaringen.

Extern accorderen
Wanneer je als organisatie werknemers bij opdrachtgevers hebt werken, wil je snel en makkelijk uren laten goedkeuren. Met de optionele module ‘Extern accorderen’ is dit appeltje-eitje. Extern accorderen is een uitbreidingsmodule en gaat je gegarandeerd tijd besparen. Ontdek nu deze superhandige module! 

Alles wat je moet weten over self billing
Bij self billing wordt het facturatieproces omgedraaid. Wanneer je als organisatie met veel zzp'ers werkt komt er een enorme stroom aan facturen binnen. Met self billing heb je hier zelf de controle over. Maar wat is het en waarom is het zo populair? We leggen het uit.

 • Gepubliceerd op:
  13-05-2022
 • Gemaakt door:
  Laila Luykx
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2022
 • Tag:
  Nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen