Nieuwsbrief maart 2022

In de nieuwste release update lees je meer over onder andere bijlagen uploaden en verbeteringen in CRM vrije velden. In deze nieuwsbrief ook een nieuwe klantcase over Ingenieursbureau Land.In de nieuwste release update lees je meer over onder andere bijlagen uploaden en verbeteringen in CRM vrije velden. In deze nieuwsbrief ook een nieuwe klantcase over Ingenieursbureau Land.

Verbeteringen maart
Nieuwe maand, nieuwe release! Vanaf 4 maart zijn er nieuwe verbeteringen doorgevoerd in je eigen Yoobi omgeving. Vorige maand schreven we al over de wijzigingen in het uploaden van bijlages die er aan zaten te komen. Ook werd er gewerkt aan het CRM en de iMuis boekhoudkoppeling.

Al meer dan 10 jaar perfecte match
Ingenieursbureau Land werkt al sinds 2009 met Yoobi. Ze registreren uren en verlof, maar regelen ook de facturatie en het relatiebeheer met onze software. We spraken met Robert Vermeulen (projectleider) over hoe Yoobi met hen meegroeide in al die jaren. Lees het hele klantverhaal.

Collega's gezocht!
Ons 17-koppige team is op zoek naar versterking! Dagelijks werken wij aan de ontwikkeling van onze software, helpen we klanten aan het pakket wat het beste bij hen past en lossen we klantvragen op. Wij zijn hard op zoek naar diverse collega's om onze klanten nog beter van dienst te zien. Wil jij ons helpen door onze vacatures in jouw netwerk te delen? 

18 do's & don'ts in Yoobi
Er zijn altijd een aantal dingen die ruimte geven om Yoobi nóg efficiënter te gebruiken. Samen met onze support specialisten keken we naar vragen die vaak gesteld worden. Aan de hand hiervan geven we je in dit blog 18 absolute do’s & don'ts voor optimaal gebruik van de software. Doe er je voordeel mee!

Voorkom vervallen verlofuren
Wettelijke verlofuren uit 2021 komen op 30 juni 2022 te vervallen. Indien er uren komen te vervallen wordt de vervaldatum en het aantal te vervallen uren in de verlofkaart van de medewerker getoond. Nu is het dé perfecte tijd om werknemers te herinneren hier alert op te zijn. Lees hier hoe je vervallen verlofuren voorkomt.

 

 • Gepubliceerd op:
  17-03-2022
 • Gemaakt door:
  Laila Luykx
 • Bijgewerkt op:
  17-03-2022
 • Tag:
  Nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief februari 2022
  Nieuwsbrief februari 2022

  In deze nieuwsbrief ontdek je wat er is verbeterd aan de timesheet en geven we tips over het deblokkeren van je account. Ook ontdek je 12 onmisbare standaard rapporten in Yoobi. En ken je de Yoobi API eigenlijk al? Niet? Lees dan zeker het blog over onze veelzijdige API. Veel leesplezier!

  api, timesheet, nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief december 2021
  Nieuwsbrief december 2021

  Ontdek nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in Yoobi, sluit 2021 goed af en regel de reiskosten vergoeding in Yoobi. Dat én meer lees je allemaal in de nieuwsbrief van december.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief januari 2022
  Nieuwsbrief januari 2022

  Knallend het nieuwe jaar in met de eerste release, een top 5 van 2021, een pareltje van een klantcase én meer in de eerste nieuwsbrief van 2022. 

  nieuwsbrief