Nieuwsbrief juni 2022

De nieuwsbrief van juni is weer gevuld met allemaal relevante én recente informatie over Yoobi. Lees onze tips om nóg sneller met Yoobi te werken, ontdek onze Mollie koppeling en lees alles over de aankomende verbeteringen in de CRM module. Ook een belangrijke tip: regel tijdig jouw verlof, zodat deze niet komt te vervallen.


Werk nóg sneller met Yoobi
Onze developers ontwikkelen Yoobi op zo'n manier dat je met handige features razendsnel informatie naar boven tovert of handelingen uitvoert. In dit blog delen we meer dan 20 handige features die het werken met Yoobi nog makkelijker maken.

Voorkom vervallen verlof
Het kan zijn dat verlofuren uit 2021 van medewerkers op 30 juni 2022 komen te vervallen. Om vervallen verlofuren te voorkomen zijn er twee opties: verlof aanvragen en verlof laten uitbetalen. Lees snel verder hoe je dit regelt in Yoobi.

Nieuw deze zomer!
Meer mogelijkheden met vrije velden, een nieuw uiterlijk voor het verlofdashboard én verbeteringen in CRM Verkopen & CRM Offertes. We hebben niet stilgezeten en onze software wederom flink doorontwikkeld.

Gebruikersonderzoek
Binnenkort voeren wij een gebruikersonderzoek uit. Hiervoor zijn wij op zoek naar Yoobi gebruikers die het waardevol vinden om mee te denken over de ontwikkelingen in onze software. Lijkt dit je leuk? Vul dan direct het formulier in. 

Mollie koppeling
Wist je dat het mogelijk is om jouw Yoobi facturatiemodule uit te breiden met een Mollie koppeling. Door Mollie te koppelen aan je facturatiesysteem laat je klanten betalen op een manier die niet alleen bij hun, maar ook bij jou past.


 
 • Gepubliceerd op:
  17-06-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  27-06-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief mei 2022
  Nieuwsbrief mei 2022

  De nieuwsbrief van mei staat boordevol handige tips om Yoobi beter te gebruiken én we geven je meer informatie over twee van onze superhandige modules. Daarnaast hebben wij een kijkje mogen nemen bij onze klant Kenonz. Benieuwd naar hun ervaringen met Yoobi? Lees dan zeker de klantcase in deze nieuwsbrief! 

  Nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief april 2022
  Nieuwsbrief april 2022

  In de Yoobi Nieuwsbrief van april de eerste verbeteringen aan de modules CRM Verkopen en CRM Offertes. Hoe werkt dat hybride werken nou eigenlijk in de software? En wat zijn de voordelen van verlofregistratie software? Dat én meer lees je in de april editie van de nieuwsbrief.  

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief maart 2022
  Nieuwsbrief maart 2022

  In de nieuwste release update lees je meer over onder andere bijlagen uploaden en verbeteringen in CRM vrije velden. In deze nieuwsbrief ook een nieuwe klantcase over Ingenieursbureau Land.

  Nieuwsbrief