Nieuwsbrief december 2022

2022 is voorbij gevlogen! Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. In de december nieuwsbrief geven we een aantal tips voor een vliegende start van het nieuwe jaar en leggen we uit hoe je een prijsverhoging doorvoert. Ook vertellen we meer over hoe je veilig werkt met Yoobi en wat wij hier aan doen. In de nieuwsbrief van december geven we tips voor een vliegende start van het nieuwe jaar én over veilig werken met Yoobi. Ook ontdek je meer over de superhandige CRM module.

Vliegende start van 2023
De decemberdrukte is in volle gang. Behalve al die leuke decemberdagen is het ook belangrijk om 2023 goed te beginnen. Daarom hebben we een aantal handige tips voor je. Ga er rustig voor zitten en bekijk welke tips bruikbaar zijn voor jou. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en ga je soepel en stressvrij het nieuwe jaar in!

Hoe veilig is jouw Yoobi wachtwoord?
Wanneer heb jij eigenlijk voor het laatst jouw Yoobi wachtwoord aangepast? Vaak heb je zelf niet door dat het beter kan én misschien wel moet, zowel werk als privé. We schreven voor nationale verander-je-wachtwoord-dag een blog over hoe wij zorgen dat Yoobi veilig is én geven tips over het kiezen en beheren van wachtwoorden.

2 maanden korting bij uitbreiding pakket
Met onze software kies je zelf welk pakket het beste bij je past. Yoobi groeit met je mee. Misschien is het nu wel de tijd om uit te breiden! Wanneer je voor 31 december 2022 een extra module kiest ontvang je op deze uitbreiding 2 maanden korting én betaal je de huidige tarieven. Meer informatie? Neem dan contact op!

Prijsverhoging doorvoeren  in Yoobi doe je zo
Het komt met regelmaat voor dat er aan het begin van een nieuw kalenderjaar een prijsindexering plaatsvindt. Met de Yoobi module 'producten en abonnementen' is het eenvoudig om voor alle producten of abonnementen in bulk de wijziging door te voeren. Hoe je dit precies doet leggen we uit op onze support portal.

Start het jaar goed met perfect relatiemanagement
Goede voornemens heeft iedereen voor het nieuwe jaar. Voer dit óók door in je werkzaamheden. Til je relatiebeheer naar een hoger niveau en ga voor gestroomlijnd taakbeheer en inzicht in je verkopen! Met onze CRM module maak je deze ambities allemaal waar. Ontdek 8 quick wins van onze CRM software

 • Gepubliceerd op:
  06-12-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  07-12-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief november 2022
  Nieuwsbrief november 2022

  Ook de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten bij Yoobi. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Veel leesplezier! 

 • Nieuwsbrief oktober 2022
  Nieuwsbrief oktober 2022

  Deze maand weer een nieuwsbrief boordevol handige informatie. Zo vertellen we je wat de meest gestelde vragen over extern accorderen zijn en nodigen we je uit voor een webinar over onze facturatiemodule. Ook ontdek je alles over de nieuwste functionaliteiten die we binnenkort introduceren. 

 • Nieuwsbrief september 2022
  Nieuwsbrief september 2022

  Wij hebben tijdens de vakantieperiode hard doorgewerkt en vertellen je in deze nieuwsbrief onder andere graag meer over het vernieuwde CRM, de thuiswerkvergoeding en diverse verbeteringen aan onze software.

  crm, Nieuwsbrief