Nieuwsbrief april 2022

In de Yoobi Nieuwsbrief van april de eerste verbeteringen aan de modules CRM Verkopen en CRM Offertes. Hoe werkt dat hybride werken nou eigenlijk in de software? En wat zijn de voordelen van verlofregistratie software? Dat én meer lees je in de april editie van de nieuwsbrief.  Onze CRM verkopen en CRM offertes modules ondergaan momenteel een flinke upgrade. De eerste 5 verbeteringen ontdek je in deze nieuwsbrief. Daarnaast vertellen we hoe je nationale feestdagen regelt met onze verlofmodule en hoe je thuiswerk- en kantoordagen registreert in je timesheet. Lees dus snel verder voor alle waardevolle informatie.

Zo regel je thuiswerkdagen in Yoobi
Zelfs nu de maatregelen (grotendeels) zijn vervallen, werken veel mensen nog regelmatig vanuit huis. Veel werknemers en werkgevers willen afspraken maken om (deels) thuis te werken. Het kabinet heeft daarom een onbelaste thuiswerkvergoeding van maximaal 2 euro per dag geïntroduceerd. We leggen uit hoe je dit in Yoobi regelt.

Nationale feestdagen registreren via bulkmutatie
Pasen, Koningsdag en Hemelvaart. De komende weken zijn er een hoop extra feestdagen. Registreer jij het verlof al in Yoobi? Dan kun je ook eenvoudig alle nationale feestdagen registreren. Lees snel verder in het support blog om er achter te komen hoe jij dit toe kunt passen in jouw Yoobi omgeving.

CRM Modules worden nóg beter!
Goed nieuws! De aanvullende modules CRM verkopen en CRM offertes worden ondergaan een flinke metamorfose. We zorgen voor nog meer gemak bij je verkopen en offertes. Ook krijgen de modules een fris nieuw uiterlijk. 

5 gouden redenen om verlof software te gebruiken
Dacht je bij het artikel over nationale feestdagen: Verlof module? die heb ik nog niet! Dan hebben we goed nieuws. We hebben een blog gemaakt met 5 redenen om deze module wél op te nemen in je pakket. Zeg maar dag tegen verlof regelen in een Excel bestand of met verlofkaarten? Daar is een veel betere oplossing voor! Ontdek het gemak van onze verlofmodule.

Nieuwe collega's!
Team Yoobi groeit! Er zijn vorige maand maar liefst drie nieuwe collega's gestart bij Yoobi. Onze development afdeling is uitgebreid met Shadi en Grace. Grace loopt de komende tijd stage bij ons. Raimondo is aan de slag gegaan op onze support afdeling. Wij heten hen van harte welkom in ons team en wensen hen veel succes en werkplezier toe. Ook zijn we een erkend MBO leerbedrijf geworden! 

 • Gepubliceerd op:
  12-04-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  13-04-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief maart 2022
  Nieuwsbrief maart 2022

  In de nieuwste release update lees je meer over onder andere bijlagen uploaden en verbeteringen in CRM vrije velden. In deze nieuwsbrief ook een nieuwe klantcase over Ingenieursbureau Land.

  Nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief februari 2022
  Nieuwsbrief februari 2022

  In deze nieuwsbrief ontdek je wat er is verbeterd aan de timesheet en geven we tips over het deblokkeren van je account. Ook ontdek je 12 onmisbare standaard rapporten in Yoobi. En ken je de Yoobi API eigenlijk al? Niet? Lees dan zeker het blog over onze veelzijdige API. Veel leesplezier!

  api, timesheet, nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief januari 2022
  Nieuwsbrief januari 2022

  Knallend het nieuwe jaar in met de eerste release, een top 5 van 2021, een pareltje van een klantcase én meer in de eerste nieuwsbrief van 2022. 

  nieuwsbrief