Urenregistratie

Zo werkt extern accorderen in Yoobi

Wanneer je als organisatie werknemers bij opdrachtgevers hebt werken, wil je snel & makkelijk uren laten goedkeuren. Met de module 'Extern accorderen' is dit appeltje-eitje. Ontdek deze superhandige module!

Extern accorderen is een uitkomst voor organisaties die tijdelijk medewerkers plaatsen bij klanten, zoals detacheringsbureaus. De module Extern Accorderen is een uitbreiding op Urenregistratie van Yoobi. Het goedkeuren of afwijzen van geregistreerde uren gebeurt door een externe accordeur. Dat kan een opdrachtgever, klant of externe projectmanager zijn. Je verstuurt sneller facturen en bent verzekerd van de juiste gegevens op de factuur. Kies ook voor extern accorderen.

Uren goedkeuren met extern accorderen

Wanneer de uren zijn geregistreerd en de timesheet afgesloten ontvangt de externe accordeur een e-mail. Via deze e-mail worden de uren goedgekeurd. Kloppen de uren niet? Dan is het eenvoudig om ze af te wijzen, inclusief opmerking. Zo is het direct duidelijk wat er aangepast moet worden en blijft het proces vlot verlopen.

Extern accorderen helpt ook bij een snelle betaling van de factuur omdat alle gegevens al bekend zijn. Met het aanzetten van deze uitbreiding worden taken voor extern accorderen direct aangemaakt en verstuurd. Handig voor jou en je klanten.

Hoe werkt Extern Accorderen?  

‍In slechts een paar stappen doorloop je het proces rondom extern accorderen. Een externe partij keurt de uren goed van jouw medewerkers. Dat begint bij het registreren van de gewerkte uren en het afsluiten van een week of maand door de medewerker. De externe accordeur ontvangt automatisch een e-mail voor het accorderen van de uren. In een handomdraai zijn uren goedgekeurd of afgewezen. Indien nodig wordt een opmerking toegevoegd en na de verzending krijgen de betrokken partijen een bevestiging. Zo simpel is extern accorderen.

Gemak en tijdbesparing

‍Heb jij consultants in dienst die vaak op projectbasis werken bij externe opdrachtgevers? Dan is deze module perfect voor je. De uren zijn immers al geregistreerd. De opdrachtgever kijkt dit eenvoudig na, geeft een akkoord et voilà: factureren doe je, met de juiste gegevens, in een handomdraai! Het gehele proces zorgt voor gemak en tijdbesparing aan beide kanten.  

Goedgekeurde urenstaat gaat met de factuur mee

‍Wanneer je factureert in Yoobi, wordt de goedgekeurde urenstaat automatisch met de factuur meegestuurd. Hier hoef je niet meer over na te denken, je kan eerder factureren én ze worden sneller betaald, omdat de benodigde bijlages er altijd bij zitten!  

Mocht jouw klant met zijn eigen urenstaten willen blijven werken, kan dat natuurlijk ook. De consultant kan bijlages uploaden bij de opdracht, die jij gelijk mee kan sturen met de factuur.

Ervaringen met extern accorderen

‍Yoobi is niet voor niks zo enthousiast over deze uitbreiding op Urenregistratie. We horen dat ook terug van onze klanten. We hebben gebruikers gevraagd hoe zij extern accorderen ervaren.

Levi Reuhmann van doen'r werkt sinds 2020 met Yoobi en koos direct voor de module extern accorderen:  

Bij een aantal opdrachtgevers werken we met extern accorderen. Hierdoor kunnen we direct uren factureren. Dit zorgt voor een sneller proces."


Ook bij Kenonz werken ze al jaren naar volle tevredenheid met deze uitbreiding. Melle Tilma zegt hierover:  

We kunnen de accorderingsslag afdwingen. De module zorgt voor overzicht en tijdwinst.”

Extern accorderen voor jou

Wil je meer weten over de uitbreiding Extern Accorderen van Yoobi en hoe het jou voorziet van de juiste gegevens en een snelle betaling? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten en ontdek de voordelen van extern accorderen.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor