Verlofregistratie

Verlof toekennen binnen 1 minuut

Het is alweer het einde van het jaar en de decemberdrukte staat voor de deur. Als je straks zorgeloos wilt genieten van de feestdagen dan regel je natuurlijk nu al het verlofsaldo voor je medewerkers in het nieuwe jaar. Met de uitleg in dit blog heb je binnen een minuut aan alle medewerkers verlof toegekend. Gebruik je nog geen verlofsoftware? Dan ontdek je in dit blog waarom dat wél een goed idee is.

Bulkmutatie

Als je het toekennen van verlof niet automatisch hebt ingesteld dan is de snelste manier voor het toekennen van verlof voor al je medewerkers de bulkmutatie ‘verlofrecht toewijzen’. Met deze mutatie regel je snel en eenvoudig de vakantie uren voor het komende jaar. 


Verlof toekennen


Met de verschillende bulkmutaties ken je in een aantal eenvoudige stappen een bepaald type verlof toe aan al je medewerkers. In deze video laten we je zien hoe je het verlofrecht snel & eenvoudig toekent.

Heb je speciale afspraken met een aantal werknemers? Dat ze bijvoorbeeld extra verlofuren krijgen wanneer ze een kwartaal lang niet ziek zijn? Dat regel je snel & eenvoudig met de bulkmutatie ‘verlofmutatie’.

Aanpassen aan FTE

Bij het toekennen van verlof hoef je je geen zorgen te maken over de verrekening bij parttime dienstverbanden. Met de Yoobi verlofmodule worden de (wettelijke) verlofuren naar rato berekend.

Nog geen verlofmodule?

Maak je nog geen gebruik van de Yoobi verlofmodule? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om zoveel mogelijk uit jouw Yoobi pakket te halen.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor