Verlofregistratie

Regel de registratie van vakantiedagen zonder gedoe

Je wilt een paar vrije dagen inplannen en kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Dan wil je dat de verlofregistratie goed is geregeld bij jouw werkgever. Ofwel, snel en eenvoudig verlof aanvragen en de status hiervan inzien. Met een online vakantiedagen app of verlof app, heb je een compleet overzicht van de verlofregistratie. In een paar klikken heb je jouw verlof aangevraagd en kijk je uit naar je vrije dag.

In Yoobi heb je direct inzage in je verlofsaldo en bekijk je snel het jaaroverzicht. De feestdagen zijn automatisch ingevuld, waardoor je vrije dagen nog slimmer inplant. Met overzichtelijk en eenvoudig verlofbeheer weet je precies waar je aan toe bent.  

Hoe werkt verlofregistratie

Met de module Verlofregistratie van Yoobi dien je in een handomdraai een nieuwe verlofaanvraag in. Vakantiedagen aanvragen is 1 van de meest bekende verloftypes bij werkgevers. De verloftypes zijn al geregistreerd in het systeem en jij hoeft alleen de juiste te selecteren bij een nieuwe aanvraag. Heb je dat gedaan, dan is de volgende stap het aanklikken van de datum of data van de vrije dagen. Zo heb je binnen minuut verlof aangevraagd in de Yoobi App of via de desktop. Na het controleren van de gegevens dien je de verlofaanvraag voor de goedkeuring bij je manager. Hieronder lees je de stappen voor het aanmaken van een nieuwe aanvraag:

  • Dien een nieuwe verlofaanvraag in via ‘Mijn verlof’;
  • Kies het verloftype, zoals vakantiedagen;
  • Selecteer de periode en klik op toepassen;
  • Controleer het aantal aangevraagde uren;
  • Kies opslaan en dien de verlofaanvraag in.

Verlof goed geregeld

Zelf je vakantiedagen en verlof bijhouden op papier is verleden tijd. Met de juiste instellingen heeft je werkgever altijd de juiste gegevens bij de hand. Het verlofrecht wordt berekend op basis van de verlofregeling, jouw contract en eventuele andere afspraken. Yoobi houdt zelf rekening met afspraken rondom leeftijd en de lengte van het dienstverband. Daarom werken jij en je werkgever altijd met de juiste gegevens. Verlofaanvragen is zo gebeurt en je ziet het overzicht altijd terug in het persoonlijke dashboard. De verlofregistratie via Yoobi betekent ook dat verlof niet vervalt en jij op tijd je verlof aanvraagt en uitkijkt naar je vrije dagen.

Verlof aanvragen via de app

Doe je de verlofaanvragen via Yoobi, dan heb je de mogelijkheid om dit te doen via de Yoobi App of de desktopversie. Met het downloaden van de app ervaar je de voordelen van de modulaire software op je smartphone. Bijna alle functionaliteiten zie je terug in de app, net als de verlofregistratie. Vraag binnen 1 minuut verlof aan en heb volledig inzicht in je verlofsaldo. Dat komt goed uit als je binnenkort een dag of meer dagen vrij wilt nemen. De software is gebruiksvriendelijk en je hebt direct door hoe het registreren van verlof werkt. Na het indienen van je verlofaanvraag, keurt je manager het verlof al even snel goed. Dit gebeurt per medewerker of 1 medewerker of voor meerdere medewerkers tegelijk via de bulkmutatie.

Werk altijd met correcte gegevens

Voor een correcte verlofaanvraag heb je nodig: een online vakantiedagen app of verlof app, een smartphone en een internetverbinding. Met deze drie hebben je jouw verlofaanvragen zo gedaan en op basis van de juiste afspraken met je werkgever. Regel de registratie van vakantiedagen zonder gedoe en bekijk de mogelijkheden van onze verlofregistratie module. Verlof indienen kan in slechts 1 minuut en goedkeuren gaat al even snel en omdat alles in 1 systeem staat. Er wordt er geen informatie vanuit verschillende bronnen verzameld en dat biedt inzicht en overzicht.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor