Nieuwe functionaliteiten

Nieuwe functionaliteiten in Yoobi

Gedurende de vakantieperiode hebben we hard gewerkt aan onze urenregistratie en CRM software. Ontdek nu wat er nieuw en verbeterd is. 

Ook gedurende de zomerperiode zijn er nog een aantal functionaliteiten en verbeteringen aan Yoobi toegevoegd. We zetten ze voor je op een rij.

Overwerkpercentage vastleggen in projecten 

Vanaf 14 juli is het mogelijk om het overwerkpercentage al vast te leggen bij de projectinrichting. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat medewerkers niet meer zelf een overwerkpercentage hoeven te kiezen bij het registreren van uren, dit wordt namelijk direct toegepast bij elke registratie op die activiteit.  

Veel voordelen 

Deze wijziging heeft veel voordelen. Het is veel makkelijker voor medewerkers om het juiste overwerkpercentage te kiezen. Ook in de App is dit duidelijk zichtbaar. Hiermee verklein je de kans op een foutieve invoer. 

Bij de projectinrichting kies je precies wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld: 

  • Activiteit werkuren: standaard 
  • Activiteit overuren: 150% 
  • Activiteit overuren: 200% 

Rechten voor bepaalde activiteiten ken je toe per medewerker of per groep medewerkers. Ook sluit alles veel beter aan op de koppelingen en de salarisadministratie.

Inloggen in Yoobi 

Wanneer er foutief wordt ingelogd dan ontvang je nu bij de laatste poging een melding. Er wordt dan getoond dat dit de laatste inlogpoging is. Wanneer een gebruiker geblokkeerd wordt door te veel login pogingen en via de link in de e-mail ‘wachtwoord vergeten’ het wachtwoord wordt gewijzigd, wordt ook direct het account gedeblokkeerd en krijgt de gebruiker direct weer toegang tot Yoobi. 

Betaald ouderschapsverlof 

Vanaf augustus 2022 hebben beide ouders recht op 9 weken betaald ouderschapverlof. Ouderschapsverlof (betaald) is toegevoegd als verloftype en als activiteit in het verlof project. In dit blog leggen we uit hoe je dit verwerkt in Yoobi.  

Wijzigingen CRM Verkopen en CRM Offertes live 

We hebben het al eerder aan je verteld maar het is zover! Vanaf 2 september gaan alle wijzigingen live! De aanvullende CRM modules zijn volledig vernieuwd. Zo is er meer duidelijkheid in de verkoopfases en is het mogelijk om de verkoopfase direct te wijzigen in het overzichtsscherm. Ook maak je direct vanuit de verkoopregels een order aan. We hebben alle wijzigingen, inclusief uitleg, op een rij gezet op onze supportpagina.  

Diverse verbeteringen 

Naast de nieuwe functionaliteiten die de afgelopen weken zijn toegevoegd zijn er ook een aantal verbeteringen in de software doorgevoerd: 

  • Met de Exact koppeling is het vanaf heden mogelijk om niet alleen de factuur maar ook eventuele bijlagen bij een factuur door te sturen naar Exact.   
  • Toevoegen en wijzigen van contactinformatie (email, telefoon) via de API of import geeft nu ook geschiedenis items bij relatie. 
  • In het medewerker overzicht wordt nu het laatste contract als eerste getoond. Ook wordt er getoond of er een Visma Nmbrs mapping aanwezig is.  
  • In plaats van 20 opties worden er nu 200 opties getoond bij specificatie velden 
  • Wanneer je in de timesheet een week kopieert wordt vanaf heden ook het overwerkpercentage meegenomen.  
  • Het overwerkpercentage op een registratie is nu te zien in mijn Yoobi en mijn registraties 
  • Het is nu mogelijk dat een medewerker zelf een getekende autorisatiestaat (urenbriefje) kan uploaden bij extern accorderen. Die wordt dan ook direct bij de factuur toegevoegd.  

Vragen? 

Heb je vragen over de nieuwe en verbeterde functionaliteiten? Stel deze dan via het supportformulier in jouw persoonlijke Yoobi omgeving. Vragen over het uitbreiden van jouw Yoobi pakket? Neem dan contact op via sales@yoobi.nl, wij helpen je graag verder.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor