Projectmanagement

Krijg inzicht in projectmanagement met inzichtblokken

Yoobi is ingericht voor optimaal inzicht in projectmanagement, projectbudget en meer. We vertellen je graag hoe dit werkt. Wanneer je met Yoobi voor Projectmanagement werkt dan zijn de inzichtblokken een uitkomst.

Wanneer je op projectbasis werkt is inzicht in projectmanagement van groot belang. Belangrijke inzichten helpen jou om projectbudgetten te bewaken en tijdig bij te sturen wanneer nodig. Wil jij ook meer inzicht in projectmanagement? We vertellen je graag hoe je meer inzicht krijgt door het gebruik van handige inzichtblokken.  

Voordelen van efficiënt projectmanagement

Als projectmanager weet jij als geen ander hoe belangrijk efficiënt projectmanagement is. De voordelen zijn evident. Met efficiënt projectmanagement zorg je voor overzicht en structuur, maak je een realistische planning en werk je, samen met jouw team, toe naar een succesvolle oplevering van een project.  

Naast de zichtbare voordelen draagt efficiënt projectmanagement ook bij aan een goede werksfeer. Wanneer overzicht en structuur wordt behouden dan heeft dit een positief effect op hoe de werkdruk ervaren wordt. Iedereen weet immers wat er op welk moment wordt verwacht. Zo zorg je structureel voor succesvolle projecten. Een goede manier om inzicht in projectmanagement te krijgen is het gebruik van een projectmanagement oplossing.  

Belanghebbenden in projectmanagement

Ieder project heeft een aantal belanghebbenden voor wie inzicht in projectmanagement belangrijk is. Het is raadzaam om deze vooraf duidelijk in kaart te brengen. Als je dit weet wordt het met het inrichten van dashboards een stuk eenvoudiger. Door in kaart te brengen welke belanghebbenden welke inzichten nodig hebben zorg jij ervoor dat iedereen de juiste informatie heeft.

Inzicht in projectmanagement met jouw persoonlijke dashboard  

Inzicht in projectmanagement begint met het goed instellen van jouw persoonlijke dashboard. Met een handig, persoonlijk samengesteld dashboard heb jij toegang tot alle belangrijke informatie binnen projecten. Let bij het kiezen van een leverancier op in welke mate er inzicht in projectmanagement wordt aangeboden.  

De software van Yoobi biedt inzicht in projectmanagement op basis van rollen en rechten. Hierbij bepaal jij zelf welke belanghebbenden inzicht hebben op bepaalde onderdelen. Naast jouw persoonlijke dashboard biedt Yoobi een groot aantal standaard rapporten aan.  

Zo werkt inzicht in projectmanagement in Yoobi  

Inzicht in projectmanagement bestaat uit meer dan inzicht in cijfers. Goed projectmanagement vraagt ook om inzicht in benodigde acties. In Yoobi wordt dan ook gewerkt met menublokken. Deze zijn standaard blauw maar worden rood wanneer er actie van jou verwacht wordt. Zo weet je, bijvoorbeeld, wanneer er externe uren geaccordeerd moeten worden of wanneer er factuurmomenten zijn.  

Inzichtblokken

Naast de menublokken zijn er inzichtblokken. Met deze inzichtblokken bepaal je zelf welk inzicht in projectmanagement je wenst. Vanuit een inzichtblok navigeer je direct naar een rapport. Omdat je deze blokken zelf kiest of samenstelt zie je altijd direct wat voor jou belangrijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Urenverantwoording
  • Budget versus realisatie
  • Welke uren zijn gefactureerd?

Meer informatie

Wil je meer weten over inzicht in projectmanagement? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag direct een vrijblijvende demo aan.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor