Zo regel je binnen een minuut het toekennen van verlof voor 2023

Soepeltjes aan 2023 beginnen? Regel dan nu alvast het verlof voor al je medewerkers. Het kost je maar een minuutje!Het is alweer november en de decemberdrukte staat voor de deur. Als je straks zorgeloos wilt genieten van de feestdagen dan regel je natuurlijk nu al het verlofsaldo voor je medewerkers in 2023. Met de uitleg in dit blog heb je binnen een minuut aan alle medewerkers verlof toegekend.

Bulkmutatie
Als je het toekennen van verlof niet automatisch hebt ingesteld dan is de snelste manier voor het toekennen van verlof voor al je medewerkers de bulkmutatie ‘verlofrecht toewijzen’. Met deze mutatie regel je snel en eenvoudig de vakantie uren voor het komende jaar. 

Verlof toekennen
Met de verschillende bulkmutaties ken je in een aantal eenvoudige stappen een bepaald type verlof toe aan al je medewerkers. In deze video laten we je zien hoe je het verlofrecht snel & eenvoudig toekent.


Heb je speciale afspraken met een aantal werknemers? Dat ze bijvoorbeeld extra verlofuren krijgen wanneer ze een kwartaal lang niet ziek zijn? Dat regel je snel & eenvoudig met de bulkmutatie ‘verlofmutatie’.
 

Aanpassen aan FTE
Bij het toekennen van verlof hoef je je geen zorgen te maken over de verrekening bij parttime dienstverbanden. Met de Yoobi verlofmodule worden de (wettelijke) verlofuren naar rato berekend.

Nog geen verlofmodule?
Maak je nog geen gebruik van de Yoobi verlofmodule? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om zoveel mogelijk uit jouw Yoobi pakket te halen.

Neem contact op
 • Gepubliceerd op:
  03-11-2020
 • Gemaakt door:
  Mercedes Roeland - Gonzalez Pos
 • Bijgewerkt op:
  04-11-2022
 • Tag:
  verlof
 • Delen:
  Delen