Nieuwsbrief zomer 2022

Met de zomer voor de deur staat de nieuwsbrief vol met handige tips omtrent verlof. Ook vertellen we meer over betaald ouderschapsverlof. De zomer maanden zijn aangebroken. Wij hopen dat je lekker gaat genieten van je vakantie. In deze nieuwsbrief meer over de verlofmodule en waarom deze nou zo handig is. Ook geven we je tips om productiever te werken. Maar we wensen iedereen vooral een heerlijke zomer toe!

Dit moet je weten over betaald ouderschapsverlof
Vanaf augustus 2022 heb je recht op 9 weken betaald ouderschapsverlof in het eerste levensjaar van je kind. We leggen uit wat er verandert en hoe dit correct in Yoobi wordt geregistreerd.

7x productiever werken
Te druk, een to-do-list die nooit afkomt en een overvolle inbox. Klinkt dit bekend? Lees dan verder. Wij hebben 7 tips waardoor je productiever gaat werken en je iedere dag met een tevreden gevoel je werkdag afsluit.

5 redenen om verlofsoftware te gebruiken
De vakantieperiode is begonnen. Een perfect moment om de verlofregistratie onder de loep te nemen. Hoe is dit binnen jouw bedrijf geregeld? Wij geven je 5 gouden redenen om de Yoobi verlofmodule te gebruiken.

Zo voorkom je vervallen verlofuren
Het kan zijn dat, afhankelijk van de verloftype instellingen binnen de huidige verlofregeling, verlofuren uit 2021 van medewerkers op 30 juni zijn vervallen. We leggen uit wat je eraan doet als verlofuren zijn vervallen. 

Handige Yoobi tips
Onze developers ontwikkelen Yoobi op zo'n manier dat je met handige features razendsnel informatie naar boven tovert of handelingen uitvoert. In dit blog delen we meer dan 20 handige features die het werken met Yoobi nog makkelijker maken.

 

 • Gepubliceerd op:
  15-07-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  15-07-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen