Nieuwsbrief september 2021

Ondanks de vakantietijd hebben we bij Yoobi niet stilgezeten. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan verschillende onderdelen van onze software. In deze nieuwsbrief vertellen we je er graag meer over. Een nieuw jasje voor diverse schermen, 2 nieuwe koppeling en automatische incasso door Yoobi. Je leest er alles over in de nieuwsbrief van september.

Nieuw jasje schermen accordering
De schermen voor extern accorderen, offertes goedkeuren en projecten goedkeuren hebben een frisse make-over gekregen. Door hun nieuwe uiterlijk ervaar je nog meer gebruikersgemak. Vanaf vrijdag 10 september zijn de wijzigingen zichtbaar in jouw Yoobi omgeving.

Nieuw: KVK Koppeling
Door de nieuwe KVK-koppeling voeg je nu eenvoudig een nieuwe relatie toe aan Yoobi CRM. Voer de bedrijfsnaam van de nieuwe relatie in en klik op 'zoeken'. De KVK-koppeling is vanaf nu automatisch beschikbaar voor de facturatie & CRM module van Yoobi. 

Automatische incasso
Vanaf heden is het mogelijk om de factuur die je van Yoobi ontvangt automatisch te laten incasseren. We hebben hard gewerkt om dit mogelijk te maken via Mollie. Met deze toevoeging aan de Yoobi facturatie module is het mogelijk bedragen tot 1000 euro automatisch te incasseren.

Voor het automatisch incasseren ontvang je eenmaling een verzoek om 1 eurocent te betalen. Op deze manier wordt er geverifieerd dat de betaling veilig en volgens het juiste rekeningnummer gaat. 

Zelf aan de slag met Mollie?
Dacht je bij het vorige onderwerp 'Dat wil ik ook!'? Goed nieuws. Dat kan! De Mollie koppeling is beschikbaar wanneer je onze facturatie module gebruikt. Met de Mollie koppeling zorg je ervoor dat door jou verzonden facturen moeiteloos betaald worden met automatische incasso, iDeal, credit card en meer. 

Optimaliseer je facturatieproces
Als je met Yoobi factureert heb je inzicht en controle op alle onderdelen van het factuurproces. Van factuur tot het automatische debiteurenbeheer. Met een boekhoudkoppeling bespaar je ook nog eens fors tijd op je boekhouding. Ontdek meer over deze uitgebreide module. We helpen je graag om meer uit Yoobi te halen. 

 • Gepubliceerd op:
  07-09-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  07-09-2021
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief juni 2021
  Nieuwsbrief juni 2021

  De nieuwsbrief van juni staat weer vol interessante artikelen. Zo vertellen we je meer over de nieuwe App, die je nu toch écht moet installeren. We interviewden WeY Strategie Realisatie. Zij besparen 80% aan tijd op facturatie dankzij Yoobi. We hebben het support menu onder handen genomen. Kortom, ga er even lekker voor zitten en neem de tijd om onze nieuwsbrief te verslinden. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief mei 2021
  Nieuwsbrief mei 2021

  In de mei nieuwsbrief hebben we weer een aantal tips, leggen we uit hoe je vervallen verlofuren voorkomt en hoe we de performance van Yoobi verbeteren. Lees snel verder voor meer nieuws. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief april 2021
  Nieuwsbrief april 2021

  In de nieuwsbrief van april geven lees je alles over de nieuwe Yoobi App, delen we onmisbare inzichtrapporten, regel jij je feestdagen als een pro en meer! Lees snel verder. 

  nieuwsbrief