Nieuwsbrief november 2022

Ook de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten bij Yoobi. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Veel leesplezier! 


Hoe ken je binnen een 1 minuut verlof toe? Wat is er nieuw in vrije velden? Hoe voer je een prijsverhoging door? Je leest het in de nieuwsbrief van november 2022.

Binnen 1 minuut verlof toekennen
Het is alweer november en de decemberdrukte staat voor de deur. Straks zorgeloos genieten van de feestdagen? Regel dan nu al het verlofsaldo voor je medewerkers in 2023. Binnen een minuut ken je aan alle medewerkers verlof toe en heb je er geen omkijken meer naar! Nog geen verlof? Ontdek de voordelen!

Nieuw in Vrije velden
Sinterklaas is nog niet eens in het land en tóch worden er al wensen vervuld! Vanaf vrijdag 9 november is er een nieuwe mogelijkheid beschikbaar voor de module vrije velden: de meerkeuzelijst optie. Op veler verzoek komt er een meerkeuzelijst optie bij. We vertellen je graag meer in het blog.

2 maanden korting bij uitbreiding pakket
Met onze software kies je zelf welk pakket het beste bij je past. Yoobi groeit met je mee. Misschien is het nu wel de tijd om uit te breiden! Wanneer je voor 31 december 2022 een extra module kiest ontvang je op deze uitbreiding 2 maanden korting én betaal je de huidige tarieven. Meer informatie? Neem dan contact op!

Prijsverhoging doorvoeren doe je zo
Het komt met regelmaat voor dat er aan het begin van een nieuw kalenderjaar een prijsindexering plaatsvindt. Met de Yoobi module 'producten en abonnementen' is het eenvoudig om voor alle producten of abonnementen in bulk de wijziging door te voeren. Hoe je dit precies doet leggen we uit op onze support portal

Meer inzicht in je uren en cijfers in 2023
Inzicht in je cijfers is onmisbaar voor iedere ondernemer. Met de Yoobi inzichtmodule draai je in een handomdraai allerlei handige inzicht rapporten. Klopt je budget wel met wat een project werkelijk kost, hoeveel omzet levert een klant op? Er is van alles mogelijk, we delen er 3 zodat je 2023 met meer inzicht begint.
 • Gepubliceerd op:
  10-11-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  07-12-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen
 • Nieuwsbrief oktober 2022
  Nieuwsbrief oktober 2022

  Deze maand weer een nieuwsbrief boordevol handige informatie. Zo vertellen we je wat de meest gestelde vragen over extern accorderen zijn en nodigen we je uit voor een webinar over onze facturatiemodule. Ook ontdek je alles over de nieuwste functionaliteiten die we binnenkort introduceren. 

 • Nieuwsbrief september 2022
  Nieuwsbrief september 2022

  Wij hebben tijdens de vakantieperiode hard doorgewerkt en vertellen je in deze nieuwsbrief onder andere graag meer over het vernieuwde CRM, de thuiswerkvergoeding en diverse verbeteringen aan onze software.

  crm, Nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief zomer 2022
  Nieuwsbrief zomer 2022

  Met de zomer voor de deur staat de nieuwsbrief vol met handige tips omtrent verlof. Ook vertellen we meer over betaald ouderschapsverlof.