Deze 5 inzichtrapporten zijn onmisbaar

Met de inzichtmodule van Yoobi verkrijg je inzicht op allerlei vlakken van je organisatie. In dit blog delen we 5 onmisbare inzichtrapporten. Weten hoeveel inkomsten er de komende maanden binnenkomt, of wat de top 10 is van je klanten? Met de inzichtmodule krijg je al deze gegevens boven water. In dit blog 5 onmisbare inzichtrapporten. Ontdek zelf welke er nog meer zijn. 

Prognose omzet komende maanden
Op basis van geregistreerde uren, projecten op fixed-price én abonnementen geeft de inzichtmodule je met één druk op de knop een beeld van de te verwachten omzet in de komende maanden.
Top 10 beste klanten
Aan welke klanten factureer je het meest? Wat is de top 10 of 15 van de beste klanten. Dit kan je bekijken van het huidige jaar, maar ook over 2 of 3 jaren heen. Omzetvergelijking met afgelopen jaren
Gaat het goed ten opzichte van de afgelopen jaren? In de inzichtmodule kan je rapportages maken over meerdere jaren heen; ideaal voor de omzetvergelijking.
Verkopen per accountmanager
Hoe zijn de verkopen verdeeld per accountmanager, of wat zit er nog in de pipeline? Combineer de CRM module en de inzichtmodule en creëer snel inzicht in de cijfers.
Budgetbewaking financieel per project
In combinatie met de tarievenmodule leg je per medewerker en/of per project het uurtarief vast, wat een helder beeld geeft van de financiële status van de projecten. Welke projecten lopen er goed en waar moeten we opletten?Meer weten?
Wil je meer weten over wat je met de inzicht module kan? Neem dan contact op via sales@yoobi.nl. Wij helpen je graag om meer inzicht in je organisatie te krijgen. 

 • Gepubliceerd op:
  08-10-2020
 • Gemaakt door:
  Bram Roodenburg
 • Bijgewerkt op:
  21-04-2021
 • Tag:
  Inzichtmodule
 • Delen:
  Delen