Projectmanagement

Snel uren bijhouden via een app

Urenregistratie is bij veel bedrijven een vast onderdeel van de werkdag of werkweek. Vooral als die bedrijven samenwerken met externe krachten, zoals zzp’ers en flexkrachten. De geregistreerde uren vormen de basis van de factuur die richting de klanten gaat. Daarop wil je correcte gegevens vermelden en geen tijd besteden aan extra controles. Laat medewerkers snel en eenvoudig uren bijhouden via een handige app. Goedkeuren van uren gaat al net zo snel.

Een uren bijhouden app

Heb je een taak toegewezen gekregen binnen een project, dan wil je hier uren op registreren. Door de koppeling komen de uren altijd onder het juiste project terecht. Je ziet precies hoeveel uur je aan elke taak besteedt en speelt in het vervolg hierop in. Voor een uren bijhouden app zijn gebruiksvriendelijkheid en overzicht belangrijke thema's. Je wilt snel je uren registreren en op een manier die bij je past. Met de Yoobi App registreer je uren via de timer of voert deze handmatig in aan het einde van je taak of werkdag. Maak snel een nieuwe registratie of herhaal 1 of meerdere registraties. Geregistreerde uren zie je direct terug in de timesheet van de app.

Zelf uren registreren in een app

Je hebt alles zelf in de hand met een uren bijhouden app. Van het correct registreren van uren, het sluiten van de periode tot welke onderdelen je terugziet op de timesheet. Voeg eventuele opmerkingen toe aan de registraties voor meer verduidelijking. Ben je klaar met de urenregistratie, dan sluit je de afgesproken periode en gaan de uren door naar de manager voor de goedkeuring. Is de periode in de timesheet nog niet gesloten of goedgekeurd? Alleen dan is het mogelijk om urenregistraties te wijzigen. In 4 stappen is jouw urenregistratie rond:

1. Urenregistraties invoeren;  

2. Periode (week of maand) afsluiten;

3. Urenregistraties goedkeuren;

4. Toekenning urenregistraties.

Werk overal je uren bij

Met online urenregistratie via een app werk je altijd en overal je uren bij. Of je nu onderweg bent, op kantoor of bij een klant. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Met de handige Yoobi App zijn uren in een handomdraai geregistreerd op het goede project of bij je juiste taak. Alles wordt overzichtelijk bijgehouden in een timesheet en zo heb je meteen een overzicht van alle uren.  

Een uren bijhouden app versoepeld de urenregistratie en bespaart tijd. Je registreer niet alleen snel uren, maar ziet alle registraties terug en ziet precies hoeveel tijd een taak kost. Sluit de urenregistratie af binnen de afgesproken periode en dan gaat de goedkeuring al net zo snel.

Download de Yoobi App

Download de Yoobi App in jouw favoriete app store en registreer je uren in een handomdraai. In slechts 4 stappen ga je van de urenregistratie tot de toekenning hiervan. Een uren bijhouden app maakt van de urenregistratie weer een standaard onderdeel van de werkdag dat niet vervelend meer is. Juist omdat het registreren van uren een app zorgt voor tijdsbesparing en minder controles. Je werkt altijd met de juiste gegevens en wijzigt de urenregistraties nog tot het laatste moment. Niet alleen medewerkers, maar ook managers profiteren van de gebruiksvriendelijke app voor urenregistratie. Een groot aantal van de functionaliteiten van onze software is ook beschikbaar in de Yoobi App en maak je een goede start met online urenregistratie voor projecten.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor