Urenregistratie

Overstappen van Rodeo naar Yoobi

Je kiest zorgvuldig voor een softwareleverancier voor je bedrijf. Heb je eerder gekozen voor Rodeo of Rodeo Drive software, dan overweeg je nu wellicht een andere leverancier. De functionaliteiten binnen Rodeo software bestaan onder meer uit urenregistratie, facturatie en planning. Wil je gaan voor betrouwbare, modulaire software? Dan is Yoobi de uitkomst voor jouw bedrijf. Overstappen gebeurt snel en eenvoudig.

Meer functionaliteiten in je software

Bedrijfsprocessen automatiseren, stroomlijnen en optimaliseren doe je met online software. Eentje die gebouwd is op kennis en expertise en inzetbaar is voor meerdere branches. Het leuke van Yoobi is dat je zelf kiest wat je gebruikt; je kiest en betaalt alleen voor datgene wat je nodig hebt. Ga voor urenregistratie en facturatie en breid uit naar andere modules zoals projectmanagement, planning en CRM. Niet te vergelijken met Rodeo software, want Yoobi is modulaire software met veel verschillende functionaliteiten en koppelingen. Vind je overstappen spannend? Ons team staat voor je klaar en verzorgt met plezier een demo of regelt een proefversie.

Overstappen in 3, 2, 1

Het gebeurt wel vaker dat bedrijven overstappen van de ene naar de andere leverancier. Daar gaat een overwogen keuze aan vooraf. Je hebt als het goed is alles goed ingericht en wil zeker weten dat je kostbare gegevens overgaan naar het nieuwe systeem. Yoobi zorgt ervoor dat de overstap soepel verloopt. Het overzetten van gegevens en het gebruik van de software wordt zorgvuldig begeleidt. Door het hoge gebruikersgemak en de intuïtieve software, zijn afdelingen zo weer aan de slag met hun dagelijkse taken en administratie. Na het inrichten is Yoobi altijd bereikbaar voor supportvragen en bestaat er een uitgebreide help-functie in de software zelf.

Wat is er voor jou mogelijk met Yoobi

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met de feedback van klanten gaan we aan de slag met het optimaliseren van onze software en zij vertellen graag over hun ervaring in klantcases.

Het is heel fijn dat je in 1 overzicht direct alle registraties van een medewerker ziet en dat je eenvoudig rapportages maakt over gewerkte uren. In zijn totaliteit zijn we heel tevreden over hoe makkelijk het registreren en goedkeuren van uren werkt.”
- Colosseus Groep

Yoobi is modulaire software die bestaat uit meerdere modules en uitbreidingen:

 • Facturatie voor flexibel en snel factureren;
 • CRM voor perfect relatiebeheer en slimmere verkoop;
 • Projectmanagement voor een eenvoudige projectadministratie;
 • Urenregistratie voor maximaal overzicht;
 • Selfbilling voor altijd een correcte factuur bij inhuur;
 • Verlofregistratie voor overzichtelijk en eenvoudig verlofbeheer;
 • Onkostenregistratie voor slim online onkostenbeheer;
 • Koppelingen voor gegevensuitwisseling tussen systemen;
 • Yoobi App voor altijd en overal inzicht;
 • Rapporten en inzicht voor betere bedrijfsbeslissingen;
 • Planning voor de planning van diensten of projecten.
Met Yoobi zijn we volledig in controle over het gehele bedrijf en hebben we direct inzicht in belangrijke zaken.
- GROSC

Jouw bedrijf ook klaar voor de juiste software?

Ruim 800 bedrijven kiezen voor de software van Yoobi. Benieuwd hoe Yoobi het verschil maakt binnen jouw kantoor? Onze specialisten staan voor je klaar en kijken graag welk pakket bij jou past. Plan een vrijblijvende demo of vraag een proefversie aan en ontdek het zelf.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor