Nieuwe functionaliteiten

Nieuwe release: licentiescherm aangepast, facturatie verder verbeterd en nieuwe bulkmutatie voor projecten

In de december release ontdek je volop nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in de software. Deze maand hebben we nieuws over de licentieschermen, facturatiemodule en een nieuwe mogelijkheid bij projecten. Lees snel verder.

Op donderdag 2 december vindt er een nieuwe release plaats. Vanaf vrijdag 3 december zijn alle wijzigingen en verbeteringen zichtbaar in jouw Yoobi omgeving. Benieuwd wat er deze maand allemaal nieuw of verbeterd is? Lees dan zeker verder.

We hebben hard gewerkt aan het licentiescherm, verbeterden onze facturatiemodule en we hebben een nieuwe bulkmutatie bij projecten toegevoegd. 

De nieuwe en verbeterde functionaliteiten hebben wij doorgevoerd aan hand van de wensen van onze gebruikers. Dit doen we zodat onze software nog beter aansluit en blijft passen bij je organisatie.  

Nieuwe functionaliteiten en uiterlijk licentieschermen 

Vanaf vrijdag 3 december verandert het uiterlijk van de licentieschermen. We hebben de uitstraling een frisse update gegeven waardoor informatie duidelijker getoond wordt. Naast de nieuwe look zijn er ook een aantal functionaliteiten verbeterd.

  • Het is mogelijk om het tarief voor je volgende abonnement in te zien 
  • Bijbestellingen plaatsen is vereenvoudigd 
  • Wanneer je organisatie groeit en er een andere abonnementsvorm nodig is dan vraag je nu eenvoudig een offerte aan direct vanuit het licentiescherm 
  • Het is direct zichtbaar hoeveel actieve gebruikers er zijn. Dus naast het maximale aantal gebruikers zie je in 1 oogopslag hoeveel gebruikers je nog over hebt. Zo voorkom je dat je te veel gebruikers aanvraagt 

Verbeteringen en nieuwe functionaliteiten facturatie 


Onlangs verbeterden we al veel aan onze facturatie module. Inmiddels hebben we daar nog een aantal verbeteringen en/of nieuwe mogelijkheden aan toegevoegd. 

  • Voeg eenvoudig trefwoorden toe aan facturen om ze, wanneer nodig, in een later stadium snel terug te vinden. Deze handige feature is ook te gebruiken als bulkmutatie. Trefwoorden zijn ook in te voeren bij orders. Hierdoor krijgt iedere factuur verstuurd vanuit die order direct dit trefwoord mee 
  • Vanaf 3 december heb je de keuze om een factuur in .pdf of in .xml te versturen en/of te downloaden 
  • Wanneer er, bijvoorbeeld, een e-mailadres gewijzigd is dan wordt de factuur niet direct opnieuw verzonden, met de handige button wordt hier nu op geattendeerd. Zo weet je zeker dat het niet vergeten wordt om de factuur opnieuw te verzenden.  
  • Dealers die gebruikt worden in orders zijn nu eenvoudig te verwijderen in de relatie 
  • Wanneer je instelt dat de BTW verlegd is dan is dit in diverse schermen duidelijker zichtbaar. Ook verdwijnt de kolom ‘btw’ op de factuur.  

Nieuwe bulkmutatie projecten 


Met de bulkmutatie projecten wijzig je in 1 keer meerdere projecten. Voeg gegevens toe aan de geselecteerde projecten of wijzig deze. Het is nu ook mogelijk om met deze bulkmutatie projectrollen toe te voegen en/of te vervangen. Meer informatie over bulkmutaties bij projecten vind je hier. Meer weten over projectenrollen? Kijk dan op deze pagina

Volgende maand nog meer nieuwe releases 


Voor volgende maand staan er ook weer tal van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten op de planning. Nooit een update missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Iedere eerste dinsdag van de maand ontvang je dan al het Yoobi nieuws over de komende release in je inbox.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor