CRM

Flinke verbeteringen in CRM Software en meer Yoobi modules

Meer mogelijkheden met vrije velden, een fris, nieuw uiterlijk voor het verlofdashboard én verbeteringen in CRM Verkopen & CRM Offertes. We hebben niet stilgezeten en onze software wederom flink doorontwikkeld. 

Tijdens de release juli worden er flinke verbeteringen doorgevoerd. Zo introduceren we een nieuw verlofdashboard en verbeteren we de module vrije velden. Dat én meer lees je in dit blog. Na lang wachten is het zo ver: de verbeteringen in CRM Verkopen & CRM Offertes gaan deze zomer live.

Verbeteringen in CRM Verkopen & CRM Offertes

In een eerder blog deelden we al 5 verbeteringen. We gingen toen dieper in op de verkoopfase, verkoop- en offerteregels en het maken van orders. Nu vertellen we nog net wat meer.

Placeholders in offerte templates

Het wordt straks mogelijk om placeholders op te nemen in offerte templates. Hiermee wijs je een verplicht in te voeren veld(en) aan. Met placeholders verplicht je bijvoorbeeld het invullen van een KvK of BTW nummer bij het accorderen van je offertes. Door deze toevoeging mis je straks nooit meer belangrijke informatie in je CRM Relatieoverzicht.

Duidelijk overzicht

We hebben het ontwerp van de offertes behoorlijk op de schop gegooid. Hierdoor wordt het een stuk duidelijker hoe je een offerte opmaakt. In de nieuwe versie wordt er gewerkt met handige, losse tabs voor bijvoorbeeld kop- en voettekst. Ook wordt de manier waarop informatie geplakt kan worden verbeterd.

Verbeteringen in Yoobi

Naast de verbeteringen in CRM Verkopen & CRM Offertes hebben onze developers ook hard gewerkt aan kleinere verbeteringen in de diverse modules die Yoobi heeft. Tijdens deze verbeteringen stond het gebruiksgemak centraal.

Medewerkers overzicht krijgt een nieuwe lay-out

Het medewerkers overzicht wordt qua uitstraling gelijkgetrokken met de andere overzichten binnen Yoobi. Wanneer deze update is doorgevoerd is alle medewerkers informatie te vinden in de handige cards en het sidepanel. Door deze wijzigingen is een hoop informatie in een oogopslag te zien.

Nieuw verlof dashboard

Werk je met onze handige module voor verlof? Dan krijg je binnenkort een nieuw dashboard te zien! In het nieuwe dashboard wordt met meer kleur gewerkt en zie je duidelijker hoe verlof verdeeld is.

Aanpassen van vrije velden

Wanneer je werkt met de module vrije velden dan worden binnenkort de functionaliteiten uitgebreid. Het wordt mogelijk om vrije velden in extra tabbladen toe te voegen. In de huidige situatie staan alle vrije velden in een lijst ongeacht de categorie waarin een vrij veld valt. Na de release kies je zelf aan welk tabblad je een vrij veld toevoegt. Dit zorgt voor een betere groepering van je vrije velden.

Trefwoorden toevoegen verbeterd

Wanneer je rechten hebt om trefwoorden toe te voegen dan wordt dit straks een stuk makkelijker. Het wordt mogelijk om trefwoorden direct toe te voegen op veel plekken waar je in de huidige situatie trefwoorden koppelt. Het is niet langer meer nodig om dit via het Yoobi menu onder beheer te regelen.

Benieuwd?

Werk je nog niet met onze CRM software en ben je benieuwd wat het jouw bedrijf brengt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om jouw perfecte Yoobi-pakket samen te stellen.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor