Inzicht en rapporten

Deze 5 inzichtrapporten zijn onmisbaar

Met de Inzichtmodule van Yoobi verkrijg je inzicht op allerlei vlakken van je organisatie. In dit blog delen we 5 onmisbare inzichtrapporten. 

Weten hoeveel inkomsten er de komende maanden binnenkomt, of wat de top 10 is van je klanten? Met de Inzichtmodule krijg je al deze gegevens boven water. In dit blog 5 onmisbare inzichtrapporten. Ontdek zelf welke er nog meer zijn. 

Prognose omzet komende maanden

Op basis van geregistreerde uren, projecten op fixed-price én abonnementen geeft de Inzichtmodule je met 1 druk op de knop een beeld van de te verwachten omzet in de komende maanden.

Top 10 beste klanten

Aan welke klanten factureer je het meest? Wat is de top 10 of 15 van de beste klanten. Dit bekijk je eenvoudig voor het huidige jaar maar is tevens mogelijk over een periode van 2 of 3 jaar.

Omzetvergelijking met afgelopen jaren

Gaat het goed ten opzichte van de afgelopen jaren? In de Inzichtmodule maak je rapportages over meerdere jaren heen; ideaal voor de omzetvergelijking.

Verkopen per accountmanager

Hoe zijn de verkopen verdeeld per accountmanager, of wat zit er nog in de pipeline? Combineer Yoobi CRM met de Inzichtmodule en creëer snel inzicht in deze belangrijke cijfers.

Budgetbewaking financieel per project

In combinatie met de uitbreiding Tarieven leg je per medewerker en/of per project het uurtarief vast. Dit geeft een helder beeld van de financiële status van de projecten. Welke projecten lopen er goed en waar moeten we opletten?

Het gebruik van Yoobi is bij ons echt opgezet vanuit projecten. Met de data beschikbaar uit Yoobi zorgen we voor steeds meer inzichten. Zo wordt duidelijk welke uren directe projecturen zijn en welke niet. Dit is een belangrijke KPI voor ons. - Wijbenga | Tromp Architecten

Meer weten?

Wil je meer weten over de Inzichtmodule en hoe deze jouw bedrijfsvoering ondersteunt?? Neem dan contact op via sales@yoobi.nl. Wij helpen je graag om meer inzicht in jouw bedrijf te krijgen. 

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor