CRM

De 7 ingrediënten van mobiel CRM

Maak klantinformatie altijd bereikbaar en actueel, met mobiel CRM. Lees hier alles over de functies van onze app. 

Met de Yoobi app synchroniseer je naadloos de webversie van Yoobi, met als voordeel dat je alle informatie (niet alleen de uren) altijd bij je draagt. Zo beheer je naast uren, verlof en projecten, ook relaties. Maak klantinformatie altijd bereikbaar en actueel, via onze app.


Actief relatiebeheer

Zoek, vind en beheer relaties. Alle CRM gebruikers kunnen taken en activiteiten aanmaken, zonder dat hier extra CRM gebruiker licenties voor aangeschaft moeten worden. Zo werk je samen aan klantactiviteiten en is er zicht op taken die open staan. 

Weet wat er van je verwacht wordt en kom je afspraken op het juiste moment na. Yoobi helpt je hierbij met ‘mijn taken’ en met behulp van de agenda-koppeling.

Toegang tot contacten

Via het hoofdmenu van de app heb je niet alleen toegang tot relaties (zoals prospects en klanten), maar ook tot de contactlijst uit Yoobi. Synchroniseer deze lijst met het adresboek van je smartphone en neem snel contact op, zonder de app te openen. Liever geen synchronisatie? Markeer contacten als favoriet en ze worden als eerste in de contactlijst van Yoobi getoond.  

Vlotte communicatie

Start vanuit de app een e-mailbericht of een telefoongesprek op. Deze functionaliteiten zijn toegankelijk bij relaties en contacten. Klik op het juiste icoontje en Yoobi start een sms-bericht, telefoongesprek of e-mail op. Geen contactgegevens meer kopiëren, laat Yoobi verbinding leggen.

Kies de snelste route

Gebruik adresgegevens (van contacten of relaties) in het navigatiesysteem van uw mobiele apparatuur. Uw navigatiesysteem laat de route zien en helpt u de plaats van bestemming te bereiken. Als dat is gelukt, klik op u op: ‘terug naar Yoobi’ en u keert terug naar de contactgegevens van de betreffende relatie.

Controleer de klantstatus

Sales medewerkers hebben veel informatie te verwerken tussen de afspraken door. Verkopen registreren, offertes bijwerken en orders verwerken. Lees informatie uit via de app en pas het direct aan. Alle wijzigingen die je doet met de app, zijn meteen zichtbaar in de webversie. 

Maar er is meer informatie nodig om een compleet klantbeeld te krijgen. Welke facturen staan er nog open? Hoeveel projecten lopen er bij deze klant, wie werkt er aan die projecten? Wanneer is er voor het laatst contact geweest met een van de medewerkers? Bereid je voor op een afspraak met de Yoobi app

Gerichter verkopen

Signaleer verkoopkansen en voeg deze informatie toe aan de klantkaart van een relatie. Yoobi heeft verschillende velden (categorieën) die hier voor geschikt zijn. Samenwerken aan waardevolle (klant)informatie is eenvoudig en snel. Filter de database en Yoobi toont een overzicht van relaties met een verkoopkans.

Werk doelgericht en plan taken of activiteiten in. Yoobi helpt je om te doen wat je belooft. 

Inzicht in CRM

CRM draait om relaties en om de diensten die zij afnemen. Hoeveel zijn de orders waard van een relatie? Bekijk het via de app. Yoobi toont de fase waar een verkoop zich in bevind, de (gewogen) waarde van een verkoop en welke accountmanager hier mee bezig is. Yoobi geeft inzicht in de sales-pipline en helpt je realistische prognoses te maken.

Meer weten? 

Met online software van Yoobi, beschikt u over een veilige en geïntegreerde oplossing voor urenregistratie, tijdregistratie, verlof, planning, CRM en online facturatie. Onze software helpt bij het volgens planning en budget uitvoeren van projecten en geeft ondersteuning bij het onderhouden van uw relaties en verkopen. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan direct een vrijblijvende demo aan.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor