CRM

Bijlagen uploaden en performance Yoobi verbeterd

Nieuwe maand, nieuwe release! In deze release meer over performance updates, CRM vrije velden en de plannen voor het verbeteren van de module offertes & verkopen

Vanaf 4 maart zijn er nieuwe verbeteringen doorgevoerd in je eigen Yoobi omgeving. Vorige maand schreven we al over de wijzigingen in het uploaden van bijlages die er aan zaten te komen. Ook werd er gewerkt aan het CRM en de iMuis boekhoudkoppeling.  

Achter de schermen 
De voorgaande maanden hebben we een aantal grote releases gehad. Zo is de timesheet enorm verbeterd, zijn er verlofinstellingen toegevoegd en zijn er verbeteringen geweest in het CRM en de Mollie koppeling. Deze maand hebben we vooral achter de schermen veel werk verzet.  

Ons development team heeft de performance van Yoobi verbeterd door aanpassingen in de database. Dit zie je niet direct aan de voorkant, maar je hebt hier wel dagelijks profijt van.

Bijlagen uploaden aangepast  
In het ‘Mijn Yoobi’ overzicht is het onderdeel ‘Mijn bijlagen’ aangepast. De manier van uploaden gaat nu hetzelfde als op alle andere plekken in Yoobi. Het uiterlijk heeft een metamorfose ondergaan. Hierbij zijn twee menu items aangepast en er zijn een aantal extra velden toegevoegd. Nieuwe velden zijn onder andere: naam, notitie & trefwoorden. Let op: deze velden zijn toegevoegd op alle plekken waar je bijlages uploadt binnen Yoobi.  

Voor gebruikers met rechten tot medewerkers bijlagen zijn er ook een aantal wijzigen doorgevoerd. Ook dit menu onderging een opfrisbeurt. Tijdens het uploaden van documenten is er de mogelijkheid om meer waardevolle informatie toe te voegen. Er zijn aan de upload pop-up een aantal velden toegevoegd om extra informatie in te verwerken. Wanneer je meerdere bijlagen uploadt dan wordt aan alle bijlagen dezelfde informatie gehangen.  

CRM taken & activiteiten filters 
Voorafgaand aan deze release was het niet mogelijk om vrije velden te filteren voor taken en activiteiten. Vanaf 4 maart is het mogelijk om de door jou aangemaakte vrije velden te filteren.

Door met de aanvullende module 'vrije velden' te werken krijg je de kans om Yoobi nog beter aan te laten sluiten op de processen binnen jouw organisatie. Met de module vrije velden kan je jouw klantgegevens en projecten helemaal op maat maken, specifieke gegevens vastleggen en filteren in rapportages van de inzichtmodule. Neem contact op met de sales afdeling als je meer over CRM wilt weten.

iMuis boekhoudkoppeling 
Yoobi koppelt met een flink aantal boekhoudpakketten. Deze koppeling is de ideale toevoeging op de facturatiemodule. Bij de meeste van onze boekhoudkoppelingen wordt de betaalstatus gecontroleerd en bijgewerkt. 

Voor iMuis was dit echter nog niet het geval. Tot nu! Vanaf 4 maart wordt dit ook voor deze boekhoudkoppeling gedaan. Zo heb je snel inzicht in de betaalstatus van al je factureren. Superhandig, want zo weet je altijd wanneer je een herinnering moet sturen en welk bedrag aan facturen er nog openstaat.  

Ontwikkeling software 
Bij Yoobi blijven we onze software ontwikkelen. Soms met kleine wijzigingen zoals in deze release, maar soms ook met een écht groot project. Zo ging in 2020 de CRM-module op de schop en vorig jaar investeerden we flink in de facturatiemodule.  

De komende maanden wordt er gewerkt aan het optimaliseren van de offerte en verkoopmodule. Het ontwerp is inmiddels klaar en goedgekeurd. De volgende stap is het implementeren van dit ontwerp. Naar verwachting gaan de verbeteringen over drie maanden live. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte van deze plannen.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor