Yoobi app

3 redenen om de Yoobi App direct te installeren 

Met de Yoobi App registreer je uren snel & on-the-go, heb je je CRM in je binnenzak, vraag je verlof aan, heb je inzicht in taken en meer. Download hem voor iOs of Android. 

Hij is er! De spiksplinternieuwe Yoobi App. Volledig ontwikkeld met de gebruiker in ons achterhoofd. De nieuwe Yoobi App vanaf nu te downloaden in de Google Playstore en de Appstore. We gaan er eigenlijk vanuit dat je hem al hebt, maar mocht je hem nog niet hebben, ontdek dan in dit blog waarom de App onmisbaar is. 

3 redenen om de nieuwe App direct te installeren 

Onze developers zijn razend enthousiast over de nieuwe App. Het was daarom ontzettend lastig om ons te beperken tot slechts een aantal redenen om de App direct te installeren. Als je het ons vraagt hebben we er ontelbaar veel. Dit is onze persoonlijke top 3.  

 • Registreer nóg sneller, waar en wanneer je wilt  
 • Vraag binnen een minuut verlof aan en heb inzicht in je verlofsaldo. Je leidinggevende keurt het verlof al even snel goed.  
 • Het ‘Mijn Yoobi’ overzicht toont je in 1 oogopslag al je taken. Zo weet je direct wat er op de planning staat.  

Deze features wil je niet missen 

 • Bewerk urenregistraties direct in de registratie 
 • Dien via de App direct een supportaanvraag in 
 • Declareer overzichtelijk en snel onkosten
 • Gebruik de filters bij CRM en informatie opzoeken wordt appeltje-eitje  
 • Neem direct contact op vanuit de app via telefoon of mail  

Stel de app naar eigen wens in 

Een aantal functionaliteiten zijn in te stellen naar wens. We leggen 3 belangrijke aan je uit. Dan kun je lekker snel aan de slag na het downloaden! 

 1. Mijn Yoobi instellen 
  Stel je ‘Mijn Yoobi’  in met de filters rechtsboven in de app. Taken worden altijd getoond, verder is het naar keuze in te stellen. Kies zelf of je verjaardagen, jubilea, verlof van collega’s, afgeronde taken, registraties of ingeplande uren toont.  
   
  Ga naar de filters en schuif het balkje aan of uit, druk vervolgens op opslaan, et voila, jouw ‘Mijn Yoobi’ is klaar.  

 2. Stel je persoonlijke menubalk samen 
  Ga in de menubalk naar ‘overig’. Klik hier vervolgens rechtsboven op de moersleutel. Door middel van ‘drag & drop’ kies je de drie items voor jouw persoonlijke menubalk.  

 3. Kies registratieopties 
  Kies uit verschillende opties om te registreren. Ga naar Instellingen (te vinden onder ‘Overig’) en kies welke registratiemogelijkheden je gaat gebruiken. Zo is het mogelijk om bij een nieuwe registratie direct de meest recente registraties te tonen. Ook is het mogelijk om de laatste registratiedag, een dag of week te kopiëren.

Download de App direct 

De Yoobi App is beschikbaar voor iOS en Android. De App is in vier talen beschikbaar: 

 • Nederlands 
 • Engels 
 • Duits 
 • Frans 

Download hem vanuit de Google Playstore of Appstore door te zoeken op ‘Yoobi’. Download vervolgens de app genaamd ‘Yoobi Software’. 

Tip: De oude Yoobi App bestaat ook nog. Je kunt dus rustig de tijd nemen om de nieuwe App te ontdekken zonder de oude te verwijderen. 

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor