Van offerte naar project in 2 minuten

Van offerte naar project én direct uren registreren? Het kan binnen 2 minuten met Yoobi. Ontdek hoe. Wanneer je de Yoobi CRM module inclusief offertes gebruikt dan zet je goedgekeurde offertes snel & eenvoudig om in projecten. Met deze mogelijkheid bespaar je tijd en verminder je handmatige werkzaamheden. We leggen je precies uit hoe het werkt.  

Offerte versturen 
Je maakt een offerte in Yoobi CRM en verstuurt vervolgens de offerte als link. Op deze manier kan de offerte direct digitaal goedgekeurd worden door de ontvanger.  

Na akkoord krijg je in Yoobi bericht dat de offerte is goedgekeurd. De offerte wordt ook direct aan de klant gekoppeld.  

Met slechts één actie omzetten naar een project 
Zodra de offerte digitaal is ondertekend zet je met één actie de offerte om naar een order. Hierbij geef je ook aan wat de betaaldatum is, superhandig als je ook factureert met Yoobi.  

Zodra je de offerte hebt omgezet naar een order wordt er direct een project met bijbehorende activiteiten aangemaakt. 

Het project is gelijk bij de urenregistratie beschikbaar, zodat collega’s hun uren er op kunnen schrijven. Omdat de order al is aangemaakt, voorkom je met deze werkwijze dat er vergeten wordt om uren te factureren. 

Zo werkt het precies
We laten je graag zien dat het echt binnen 2 minuten kan. Bekijk daarom onderstaande video en ontdek hoe het precies werkt.
 

 • Gepubliceerd op:
  16-12-2020
 • Gemaakt door:
  Bram Roodenburg
 • Bijgewerkt op:
  25-05-2022
 • Tag:
  offerte,crm
 • Delen:
  Delen