Klantcase SynTek

Maak kennis met SynTek. In deze klantcase lees je wat de voordelen van Yoobi voor dit teken- en adviesbureau zijn.

SynTek is een teken- en adviesbureau op het gebied van gevelbouw.  Opgericht in 2012 en gespecialiseerd in geveloplossingen. Vanuit Emmeloord brengen Rinse Hoekstra en Danny Jansen technisch advies uit voor gevelbouw oplossingen. Daarnaast zetten zij 2d en 3d modellen op voor bouwkundige gevelbouwprojecten. Samen hebben zij meer dan 20 jaar gevel technische kennis in huis, en met die ervaring weten zij de wensen van hun klanten te visualiseren naar een overzichtelijk model of 2D tekenwerk.

Rinse Hoekstra: “Ik wilde een goede en makkelijke manier om alle uren die wij aan projecten besteden vast te leggen. Wij verdelen onze uren dagelijks over meerdere projecten, dus het is voor ons essentieel om inzicht te hebben in alle geregistreerde uren. Het eenvoudig kunnen bijhouden van de gemaakte uren per project is voor ons het meest waardevol. Erg handig om uren te klokken via de app op de telefoon en ik kan met de app direct nagaan hoeveel uur we nog kunnen besteden aan een project.

Professioneel
De urenstaten die we voor onze klanten opmaken zijn netjes. Het werkt allemaal overzichtelijk en komt professioneel over. En omdat het Cloud software is, hoeven wij geen aandacht te besteden aan updates of het maken een back-up.

Gemakkelijk
Het verwerken van de verlofuren is ook een groot gemak binnen het pakket. Vooral het overzicht is voor SynTek van grote waarde. Je kunt op diverse niveaus filteren en de bewuste gegevens exporteren of afdrukken.

Planning
Wij hebben er voor gekozen om onze urenregistratie uit te breiden met de planningsmodule. Dit maakt het voor ons mogelijk om budgetten in te stellen (per project of per activieit) en Yoobi toont een melding zodra het budget overschreden dreigt te worden, of als er knelpunten zijn in de planning (bijvoorbeeld qua verlof). Daarnaast heeft Yoobi voor ons een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Op dit moment is Yoobi een passende oplossing voor SynTek en gemakkelijk uit te breiden voor de toekomst”.

Meer weten?
Voor meer informatie over SynTek verwijzen wij je graag door naar de website. Wil je zelf kennis maken met Yoobi? Vraag dan nu aan gratis account aan. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  18-10-2016
 • Gemaakt door:
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.